2016

»Mål: 150 nye medlemmer i 2016!«

Det er nu muligt at oprette enkeltmedlemskab af LMBU, også selvom man ikke er medlem af en lokalforening. For hver indmeldelse vil LMBU modtage 1000 kr. mere i støtte fra Dansk Ungdoms Fællesråd. Det er penge, som bliver brugt at børn og unge i Danmark må høre om Jesus.

Læs mere

»Gospel Kids startet i Nordsjælland«

"Vi er rigtig glade for at 17-18 børn fra 1.-5.klasse er startet i Nordsjællands Gospel kids. Vi føler os meget velsignet." Sådan lyder det fra Christian Engmark, der til dagligt er musikkonsulent i Luthersk Mission, og som sammen med sine kone har været med til at opstarte det nye kor, der er opstået som et samarbejde på tværs af flere byer i Nordsjælland.

Læs mere

»Ny LMU-konsulent i Syddanmark«

Kristoffer Larsen begynder 1. september som LMU-konsulent. Kristoffer er 23 år og gift med Elisabeth, han er uddannet landmand, gik på LMH foråret 2016, er ungdomsformand i Ribe LMU og medlem af Ung Uge Udvalget på Haderslev Næs Bibelcamping. Mange LMU'ere i Syddanmark kender allerede Kristoffer fra bl.a. Ung Uge og han ser frem til at få endnu større mulighed for at være sammen med dem, forkynde, vejlede og tale med LMUerne.

Læs mere

»Konference om famile og unges seksualitet«

Lørdag d. 1. oktober afholder IM's famliearbejde sammen med AdamogEva.dk en konference i Løsning, hvor der bliver sat fokus på to vigtige sager: Familiens fremtid og unge kristnes seksuelle adfærd.

Læs mere

»Vision 2021«

Det sidste halve år har LMBUs Landsbestyrelse sammen med konsulenterne og de tre landsdækkende Arbejdsudvalg (AU Kids, AU Between, AU LMU) arbejdet med at sætte ord på visionen for LMBU.

Læs mere

»LMU søger konsulent til Syddanmark«

Som ungdomskonsulent i LMU har du mulighed for at få et meningsfyldt arbejde i tjeneste for Gud. Arbejdet som ungdomskonsulent er både udfordrende og berigende, og du vil komme til at arbejde sammen med engagerede unge kristne samt blive en del af et varmt kollegialt fællesskab i LMBU.

Læs mere

»Undersøgelse om Bibelbrug«

"Hvordan kan vi hjælpe dig til at bruge Bibelen og få lettere ved at omsætte det til dit liv?" Det er grundlæggende hvad 11 organisationer, herunder LMBU, ønsker at finde ud af, med den spørgeskemaundersøgelse, som blev lanceret d.19. maj, og løber til d.31. juli 2016.

Læs mere

»Nikolai stopper som konsulent«

Udover at kunne mønstre LMU's mest imponerende fuldskæg, så har Nikolai været et stort aktiv for LMU i de sidste tre år. LMBU's landsleder, Lars Larsen, fortæller: "Nikolai har været super kompetent til at løse alle opgaverne i arbejdet som ungdomskonsulent."

Læs mere

»Ny ungdomskonsulent i Østdanmark«

Det er med stor glæde, at LMBU har ansat Louise Høgild som ny LMU-konsulent i Østdanmark. Louise er for øjeblikket ansat på 20% som missionsprojektkoordinator og er kvinden bag LMU's missionsprojekter i de seneste år inklusiv det nuværende projekt Peru'16. Denne ansættelse vil blive udvidet til 70%, så den også omfatter konsulentstillingen.

Læs mere

»Per stopper som ungdomskonsulent«

De fleste som har mødt Per Westh Jensen vil være enige om, at han bare er en rigtig fin fyr, og i LMU har han været en fantastisk ungdomskonsulent for Østdanmark. D. 1. maj har Per dog valgt at stoppe som ungdomskonsulent.

Læs mere

»Juletid koncerter«

Kom til koncert med Juletid og giv dig selv, dine børn, børnebørn eller oldebørn en festlig jule-oplevelse. Både børn og voksne er velkomne til Juletid-koncerterne, så tag familien eller klubben under armen og duk op!

Læs mere

»Susanne Iversen stopper i LMBU«

Efter næsten fem år som børnekonsulent i LMBU har Susanne Iversen valgt at søge nye græsgange fra 2017. Alle i LMBU vil gerne sige Susanne en stor tak for de år af sit arbejdsliv, hun har givet til børnene i LMBU, og vil ønske hende og hendes familie Guds rige velsignelse fremover.

Læs mere