Alle

»LMU Konsulent til Syddanmark«

LMU søger konsulent til Syddanmark LMU søger netop nu en ny ungdomskonsulent på fuld tid til Sønderjylland og Fyn. Har du lyst til at arbejde sammen med engagerede unge kristne, om det mest centrale i livet? Vil du være med til at støtte LMBUs ungdomsarbejde i Sønderjylland og på Fyn? Så er det måske dig, der skal inspirere, opmuntre og coache de lokale ledere i LMUs ungdomsforeninger, som deres nye ungdomskonsulent.

Læs mere

»“The Grand Old Man” i LMU stopper«

Efter 6 års ansættelse er 15. marts den sidste arbejdsdag i LMBU for Andreas Ipsen. I 3½ år fra 2012 til 2015 var Andreas LMU-konsulent i Øst- og Vestjylland. Siden 2015 har han i 2½ år været LMBUs kommunikationsmedarbejder med ansvar for hjemmesiden, Facebooksiderne, nyhedsmails osv. Derfor er det en person med kæmpestor viden om og omsorg for LMs børne- og ungdomsarbejde, som nu stopper.

Læs mere

»Ny konsulent i LMU«

Nikolaj kommer både med en masse erfaring og med nye vinkler på, hvordan vi kan ”lave LMU”. Han kommer nemlig direkte fra et job som lærer på Skrødstrup Efterskole og inden da har han været ungdomskonsulent i IMU.

Læs mere

»Kære LM: Tillykke med fødselsdagen!«

LM har altid haft evangeliet som centrum for al arbejde. Det gælder også arbejdet blandt børn og unge. Formerne har ændret sig meget med tiden, men budskabet har altid været det samme: Jesus er verdens frelser, og alle mennesker, også børn og unge, skal have chancen for at høre om ham. Derfor er der i dag noget, som hedder "Luthersk Missions Børn og Unge". LMBU skylder LM sin eksistens, og vi er og forbliver tæt knyttet til LM.

Læs mere

»Astrid fra "Alene i Vildmarken" kommer på Lederkursus«

"Alene med Gud i vildmarken". Astrid Hadberg fra DR1-programmet "Alene i vildmarken", fortalte i flere afsnit om, hvordan hun egentlig ikke var alene, på trods af konceptet. Hun havde Gud med. I programmet spredte hun glæde og smil med hendes lovsange, positivitet og konstante fiskefangst. Nu kommer hun på LMBU's Lederkursus til september. Kurset markerer samtidig LMBU's 5-års fødselsdag, så der er flere gode ting i vente.

Læs mere

»Ny Fællessang kommer snart«

I årevis har Fællessang været en hjælp til at synge evangeliet ud for fuld kraft, og snart kommer en ny Fællessang med masser af nye sange og nye melodier.

Læs mere

»LMBU har visioner!«

Vi vil fællesskaber, som er ærlige, tilgivende og visionære. Vi vil møde mennesker med evangeliet, så det bliver personligt og får konsekvenser. Vi vil udruste frivillige i LMBU, så de vokser og trives i tjenesten.

Læs mere

»Kristian er ny Kids-konsulent«

Kristian Larsen er ny konsulent i LM-Kids for Vestdanmark og tiltræder d. 15. april. ristian Larsen er formand for LM i Nørresundby og har tidligere været missionær i Tanzania. Og så er han, ifølge LMBU's landsleder Lars Larsen, "både hyggelig og sjov at være sammen med".

Læs mere

»Katekismus for alle«

I 2017 er det 500 år siden, at Martin Luther skød reformationen i gang. Det bliver fejret med en opdatering af den populære katekismus-hjemmeside.

Læs mere

»172 nye medlemmer af LMBU«

LMBU er kommet ind i det nye år med en rigtig god nyhed. På efterårets generalforsamling åbnede LMBU op for enkeltmedlemskab. Det har i alt 172 personer benyttet sig af, heraf 158 under 30 år. Det betyder, at LMBU's samlede medlemstal nu overstiger 1000 personer, hvilket udløser ekstra fra Dansk Ungdoms Fællesråd.

Læs mere

»En hjælp til kassereren«

LMBU ønsker derfor at række dig, der er frivillig kasserer, en hjælpende hånd til at varetage opgaven så godt som muligt og med mindst muligt besvær. Den nye kassererguide er hurtigt læst og giver en god indføring i og overblik over kassererens opgaver i foreningen.

Læs mere

»Glæd dig til Lederkursus 18«

Med LLK17 vel overstået kan alle i LMBU-land nu begynde at se frem til næste års Lederkursus. Spoiler alert: Det bliver et brag! I 2018 kan LMBU fejre sit 5-års jubilæum. Det er værd at fejre, og fejret vil det blive. Bag kulisserne bliver der allerede arbejdet hårdt på at gøre Lederkursus 18, som finder sted d. 14-16. september, til en helt særlig oplevelse.

Læs mere

»Mål: 150 nye medlemmer i 2016!«

Det er nu muligt at oprette enkeltmedlemskab af LMBU, også selvom man ikke er medlem af en lokalforening. For hver indmeldelse vil LMBU modtage 1000 kr. mere i støtte fra Dansk Ungdoms Fællesråd. Det er penge, som bliver brugt at børn og unge i Danmark må høre om Jesus.

Læs mere

»Gospel Kids startet i Nordsjælland«

"Vi er rigtig glade for at 17-18 børn fra 1.-5.klasse er startet i Nordsjællands Gospel kids. Vi føler os meget velsignet." Sådan lyder det fra Christian Engmark, der til dagligt er musikkonsulent i Luthersk Mission, og som sammen med sine kone har været med til at opstarte det nye kor, der er opstået som et samarbejde på tværs af flere byer i Nordsjælland.

Læs mere

»Ny LMU-konsulent i Syddanmark«

Kristoffer Larsen begynder 1. september som LMU-konsulent. Kristoffer er 23 år og gift med Elisabeth, han er uddannet landmand, gik på LMH foråret 2016, er ungdomsformand i Ribe LMU og medlem af Ung Uge Udvalget på Haderslev Næs Bibelcamping. Mange LMU'ere i Syddanmark kender allerede Kristoffer fra bl.a. Ung Uge og han ser frem til at få endnu større mulighed for at være sammen med dem, forkynde, vejlede og tale med LMUerne.

Læs mere

»Konference om famile og unges seksualitet«

Lørdag d. 1. oktober afholder IM's famliearbejde sammen med AdamogEva.dk en konference i Løsning, hvor der bliver sat fokus på to vigtige sager: Familiens fremtid og unge kristnes seksuelle adfærd.

Læs mere

»Vision 2021«

Det sidste halve år har LMBUs Landsbestyrelse sammen med konsulenterne og de tre landsdækkende Arbejdsudvalg (AU Kids, AU Between, AU LMU) arbejdet med at sætte ord på visionen for LMBU.

Læs mere

»LMU søger konsulent til Syddanmark«

Som ungdomskonsulent i LMU har du mulighed for at få et meningsfyldt arbejde i tjeneste for Gud. Arbejdet som ungdomskonsulent er både udfordrende og berigende, og du vil komme til at arbejde sammen med engagerede unge kristne samt blive en del af et varmt kollegialt fællesskab i LMBU.

Læs mere

»Undersøgelse om Bibelbrug«

"Hvordan kan vi hjælpe dig til at bruge Bibelen og få lettere ved at omsætte det til dit liv?" Det er grundlæggende hvad 11 organisationer, herunder LMBU, ønsker at finde ud af, med den spørgeskemaundersøgelse, som blev lanceret d.19. maj, og løber til d.31. juli 2016.

Læs mere

»Nikolai stopper som konsulent«

Udover at kunne mønstre LMU's mest imponerende fuldskæg, så har Nikolai været et stort aktiv for LMU i de sidste tre år. LMBU's landsleder, Lars Larsen, fortæller: "Nikolai har været super kompetent til at løse alle opgaverne i arbejdet som ungdomskonsulent."

Læs mere

»Ny ungdomskonsulent i Østdanmark«

Det er med stor glæde, at LMBU har ansat Louise Høgild som ny LMU-konsulent i Østdanmark. Louise er for øjeblikket ansat på 20% som missionsprojektkoordinator og er kvinden bag LMU's missionsprojekter i de seneste år inklusiv det nuværende projekt Peru'16. Denne ansættelse vil blive udvidet til 70%, så den også omfatter konsulentstillingen.

Læs mere

»Per stopper som ungdomskonsulent«

De fleste som har mødt Per Westh Jensen vil være enige om, at han bare er en rigtig fin fyr, og i LMU har han været en fantastisk ungdomskonsulent for Østdanmark. D. 1. maj har Per dog valgt at stoppe som ungdomskonsulent.

Læs mere

»Juletid koncerter«

Kom til koncert med Juletid og giv dig selv, dine børn, børnebørn eller oldebørn en festlig jule-oplevelse. Både børn og voksne er velkomne til Juletid-koncerterne, så tag familien eller klubben under armen og duk op!

Læs mere

»Susanne Iversen stopper i LMBU«

Efter næsten fem år som børnekonsulent i LMBU har Susanne Iversen valgt at søge nye græsgange fra 2017. Alle i LMBU vil gerne sige Susanne en stor tak for de år af sit arbejdsliv, hun har givet til børnene i LMBU, og vil ønske hende og hendes familie Guds rige velsignelse fremover.

Læs mere

»Nyt materiale til klubben - med rabat!«

Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS) har udgivet to serier af inspirationsbøger til børne- og juniorklubber: Børnefrø og Juniorfrø. Hver bog indeholder inspiration til et helt års aktiviteter i klubben og er suppleret af ekstra inspiration på DFS' hjemmeside. Her er der altså masser af gode idéer til formidling af bibelteksterne, lege og mange andre aktiviteter.

Læs mere

»Børnemusik konsulent ansat«

Det er med stor glæde, at LMBU pr. 1. oktober ansætter Simon Bartholdy i en 50 procent-stilling som musikkonsulent i LM Kids. Formålet med stillingen er 1) at opmuntre til sangglæde i børnehøjde i LMBU/LM 2) at nå længere ud med evangeliet til nabobørn og klassekammerater gennem sang og musik.

Læs mere

»Ny børnekonsulent er ansat«

Det er med stor glæde, at LMBU har ansat Janne Bak Pedersen som børnekonsulent. Janne er 49 år og bor i Gilleleje sammen med sin mand, Henrik. Janne Bak-Pedersen er uddannet som både sygeplejerske og lærer og har senest arbejdet som lærer på Alme Kristne Friskole.

Læs mere

»Ny app til bibellæsning«

Fællesskab, tilgængelighed og bibellæsning er nogle af nøgleordene bag app’en BibelTid, som netop er blevet lanceret af Bibellæser-Ringen. Den klassiske bibellæseplan har nu taget skridtet ind i det 21. århundrede. Efter 1,5 års udviklings er app'en BibelTid nu kommet på markedet og kan hentes og bruges helt gratis. I BibelTid kan man vælge mellem forskellige læseplaner, hvor der sammen med bibelteksten er en kort forklaring, som hjælper med at åbne op for teksten. Der er både mulighed for læseplaner, der gennemgår bibelske skrifter eller planer, som udforsker temaer som fx tilgivelse og ægteskab.

Læs mere

»Filip Osmundsen bliver ny LMU-konsulent«

LMBU har ansat Filip Osmundsen som ungdomskonsulent i Øst- og Vestjylland fra 1. august 2015. Filip er 31 år, gift med Eva og far til en datter på 1½ år. Familien bor i København, men flytter til Århus i forbindelse med ansættelsen. Filip blev cand.theol. i 2012 og har siden da haft forskellige kortere projektansættelser – bl.a. i LM i forbindelse med lanceringen af Bibelglæde 2014

Læs mere

»Junior/teen-konsulent bliver missionær«

Siden 2012 har Andrea Nygaard Christensen været ansat som junior/teen-konsulent, først i LMU og siden i LMBU. I starten var Andrea ansat til at dække hele landet, men fik begrænset sit område til Vestdanmark efter at medarbejderstaben blev udvidet. Nu skal Andrea og hendes familie dog vende sig til et helt nyt liv, når de skal være missionærer for LM i Cambodja. Til april rejser familien først til England, hvor de skal igennem et forberedende kursus, og fra august går turen så med enkeltbillet til Cambodja.

Læs mere

»Nytårshilsen fra landslederen«

LM’s Landsformand Henrik Jensen har sagt sådan om Luthersk Mission: ”Vi skal sætte fokus på kærligheden til Gud og fokus på kærligheden til næsten. I vores grundforståelse fremmes kærligheden til Gud ved at være luthersk og kærligheden til næsten ved at drive mission”. I LMBU vil vi det samme – bare især over for børn & unge. Med vores lutherske grundforståelse af Bibelen vil vi fokusere på Kristus som korsfæstet. På det fundament elsker, ærer og ophøjer vi Gud. Samtidig vil vi række det evangelium videre, så flere børn, juniorer, teenagere og unge møder Guds kærlighed gennem vores helt konkrete og lavpraktiske kærlighed til dem.

Læs mere

»Lær at formidle troen på DBI«

På Dansk Bibel-Institut (DBI) kan du blive klogere på, hvordan man formidler kristendom til børn, unge og voksne i nutidens Danmark.

Læs mere

»LMBU med i forkyndelsesprojekt«

LMBU deltager sammen med 10 andre kirkelige organisationer i et projekt, der skal fremme god kristen forkyndelse. Projektet ledes af Kristent Pædagogisk Institut (KPI), og målet er, at 100 forkyndere og 1000 tilhørere besvarer et spørgeskema.

Læs mere

»LMBU fylder 1 år«

LMBU er fyldt 1 år. Det blev markeret på årets LederKursus 2014 med 2 skønne lagkager. Der var mulighed for at give sin mening ang. fusionen til kende på en alternativ måde. Den ene lagkage var dekoreret med et stort billede af landsleder Lars B. Larsen. Uden ord kunne man få lov til at "skære" lidt i ham og bagefter tygge lidt på sagen. Den anden kage var dekoreret mere neutralt. Begge kager blev spist - nok mest fordi de smagte ret godt!

Læs mere

»Udtalelse om samarbejdet mellem LM og LMBU«

Formanden for LMU Magnus Haahr Nielsen og LM's formand Jens Peter Rejkjær har sammen underskrevet en udtalelse, der skal klargøre, hvordan LM i praksis udøver det åndelige ansvar over LMU.

Læs mere

»Fusion blev vedtaget«

Igen i år var der livlig debat på LMU's landsgeneralforsamling (LGF), som blev afholdt d. 21. septemper på LMH. Diskussionen startede for alvor, da man nåede til punktet om sammenlægning af LMU og LM-Kids. Op til generalforsamlingen, der traditionen tro fandt sted i forbindelse med det årlige Landsungdomslederkursus (LULK), havde flere kritiske røster, især fra Vestjylland, stillet spørgsmålstegn ved, om fusionen var bibelsk forsvarlig, og denne kritik blev også rejst på LGF fulgt af en længere debat med argumenter for og imod.

Læs mere