2016

»Mål: 150 nye medlemmer i 2016!«

Det er nu muligt at oprette enkeltmedlemskab af LMBU, også selvom man ikke er medlem af en lokalforening. For hver indmeldelse vil LMBU modtage 1000 kr. mere i støtte fra Dansk Ungdoms Fællesråd. Det er penge, som bliver brugt at børn og unge i Danmark må høre om Jesus.

Læs mere

»Gospel Kids startet i Nordsjælland«

"Vi er rigtig glade for at 17-18 børn fra 1.-5.klasse er startet i Nordsjællands Gospel kids. Vi føler os meget velsignet." Sådan lyder det fra Christian Engmark, der til dagligt er musikkonsulent i Luthersk Mission, og som sammen med sine kone har været med til at opstarte det nye kor, der er opstået som et samarbejde på tværs af flere byer i Nordsjælland.

Læs mere

»Konference om famile og unges seksualitet«

Lørdag d. 1. oktober afholder IM's famliearbejde sammen med AdamogEva.dk en konference i Løsning, hvor der bliver sat fokus på to vigtige sager: Familiens fremtid og unge kristnes seksuelle adfærd.

Læs mere

»Vision 2021«

Det sidste halve år har LMBUs Landsbestyrelse sammen med konsulenterne og de tre landsdækkende Arbejdsudvalg (AU Kids, AU Between, AU LMU) arbejdet med at sætte ord på visionen for LMBU.

Læs mere

»Undersøgelse om Bibelbrug«

"Hvordan kan vi hjælpe dig til at bruge Bibelen og få lettere ved at omsætte det til dit liv?" Det er grundlæggende hvad 11 organisationer, herunder LMBU, ønsker at finde ud af, med den spørgeskemaundersøgelse, som blev lanceret d.19. maj, og løber til d.31. juli 2016.

Læs mere