2017

»Ny Fællessang kommer snart«

I årevis har Fællessang været en hjælp til at synge evangeliet ud for fuld kraft, og snart kommer en ny Fællessang med masser af nye sange og nye melodier.

Læs mere

»LMBU har visioner!«

Vi vil fællesskaber, som er ærlige, tilgivende og visionære. Vi vil møde mennesker med evangeliet, så det bliver personligt og får konsekvenser. Vi vil udruste frivillige i LMBU, så de vokser og trives i tjenesten.

Læs mere

»Kristian er ny Kids-konsulent«

Kristian Larsen er ny konsulent i LM-Kids for Vestdanmark og tiltræder d. 15. april. ristian Larsen er formand for LM i Nørresundby og har tidligere været missionær i Tanzania. Og så er han, ifølge LMBU's landsleder Lars Larsen, "både hyggelig og sjov at være sammen med".

Læs mere

»Katekismus for alle«

I 2017 er det 500 år siden, at Martin Luther skød reformationen i gang. Det bliver fejret med en opdatering af den populære katekismus-hjemmeside.

Læs mere

»172 nye medlemmer af LMBU«

LMBU er kommet ind i det nye år med en rigtig god nyhed. På efterårets generalforsamling åbnede LMBU op for enkeltmedlemskab. Det har i alt 172 personer benyttet sig af, heraf 158 under 30 år. Det betyder, at LMBU's samlede medlemstal nu overstiger 1000 personer, hvilket udløser ekstra fra Dansk Ungdoms Fællesråd.

Læs mere

»En hjælp til kassereren«

LMBU ønsker derfor at række dig, der er frivillig kasserer, en hjælpende hånd til at varetage opgaven så godt som muligt og med mindst muligt besvær. Den nye kassererguide er hurtigt læst og giver en god indføring i og overblik over kassererens opgaver i foreningen.

Læs mere

»Glæd dig til Lederkursus 18«

Med LLK17 vel overstået kan alle i LMBU-land nu begynde at se frem til næste års Lederkursus. Spoiler alert: Det bliver et brag! I 2018 kan LMBU fejre sit 5-års jubilæum. Det er værd at fejre, og fejret vil det blive. Bag kulisserne bliver der allerede arbejdet hårdt på at gøre Lederkursus 18, som finder sted d. 14-16. september, til en helt særlig oplevelse.

Læs mere