LMBU har visioner!

LMBU's landsbestyrelse har vedtaget visioner frem mod 2021.

Vi vil fællesskaber, som er ærlige, tilgivende og visionære.

Vi vil møde mennesker med evangeliet, så det bliver personligt og får konsekvenser.

Vi vil udruste frivillige i LMBU, så de vokser og trives i tjenesten.

Dette er essensen af LMBU's visioner frem mod 2021.  Magnus Haahr Nielsen, der er formand for LMBU, uddyber: "Visionerne skal hjælper os med at holde et fælles fokus i LMBU og være et redskab til at nå den mission Gud har givet os. De vil udmønte sig forskelligt i Kids, Between og LMU, men arbejde mod samme mål."

Fælles forståelse i LMBU

Det er LMBU's landsbestyrelse, der har udformet visionerne, men den konkrete udførsel vil blive varetaget af LMBU's tre arbejdsudvalg, som sammen med LMBU's ansatte vil lave konkrete handlingsplaner for Kids, Between og LMU.

Det er sundt for en organisation, med så forgrenet arbejde som LMBU, at lave visioner, der kan sikre en fælles kurs. Magnus Haahr Nielsen fortæller: "Hele processen med at udforme visionerne for LMBU har været meget lærerig og givet os, der er engageret i landsarbejdet som frivillige og ansatte, en fælles forståelse for hvad vi vil i LMBU. Vores arbejde er mangfoldigt og det skal det blive ved med at være."

Du kan finde en grafisk oversigt over LMBU's visioner her.

LMBU har visioner!
Visionerne skal hjælper os med at holde et fælles fokus i LMBU og være et redskab til at nå den mission Gud har givet os