2018

»“The Grand Old Man” i LMU stopper«

Efter 6 års ansættelse er 15. marts den sidste arbejdsdag i LMBU for Andreas Ipsen. I 3½ år fra 2012 til 2015 var Andreas LMU-konsulent i Øst- og Vestjylland. Siden 2015 har han i 2½ år været LMBUs kommunikationsmedarbejder med ansvar for hjemmesiden, Facebooksiderne, nyhedsmails osv. Derfor er det en person med kæmpestor viden om og omsorg for LMs børne- og ungdomsarbejde, som nu stopper.

Læs mere

»Ny konsulent i LMU«

Nikolaj kommer både med en masse erfaring og med nye vinkler på, hvordan vi kan ”lave LMU”. Han kommer nemlig direkte fra et job som lærer på Skrødstrup Efterskole og inden da har han været ungdomskonsulent i IMU.

Læs mere

»Kære LM: Tillykke med fødselsdagen!«

LM har altid haft evangeliet som centrum for al arbejde. Det gælder også arbejdet blandt børn og unge. Formerne har ændret sig meget med tiden, men budskabet har altid været det samme: Jesus er verdens frelser, og alle mennesker, også børn og unge, skal have chancen for at høre om ham. Derfor er der i dag noget, som hedder "Luthersk Missions Børn og Unge". LMBU skylder LM sin eksistens, og vi er og forbliver tæt knyttet til LM.

Læs mere

»Astrid fra "Alene i Vildmarken" kommer på Lederkursus«

"Alene med Gud i vildmarken". Astrid Hadberg fra DR1-programmet "Alene i vildmarken", fortalte i flere afsnit om, hvordan hun egentlig ikke var alene, på trods af konceptet. Hun havde Gud med. I programmet spredte hun glæde og smil med hendes lovsange, positivitet og konstante fiskefangst. Nu kommer hun på LMBU's Lederkursus til september. Kurset markerer samtidig LMBU's 5-års fødselsdag, så der er flere gode ting i vente.

Læs mere