“The Grand Old Man” i LMU stopper

Efter 6 års ansættelse er 15. marts den sidste arbejdsdag i LMBU for Andreas Ipsen.

I 3½ år fra 2012 til 2015 var Andreas LMU-konsulent i Øst- og Vestjylland. Siden 2015 har han i 2½ år været LMBUs kommunikationsmedarbejder med ansvar for hjemmesiden, Facebooksiderne, nyhedsmails osv.
Derfor er det en person med kæmpestor viden om og omsorg for LMs børne- og ungdomsarbejde, som nu stopper.

Lars Larsen, LMBUs landsleder udtaler: ”Vi er mange, der har nydt godt af samarbejdet med Andreas. Hans solide teologiske fundament, hans omsorg for andre og hans mærkelige humor betyder tilsammen, at det er en fornøjelse at arbejde sammen med ham.”

Som ungdomskonsulent var Andreas’ primære fokus at forkynde Kristus, så LMUere får en personlig relation til Jesus. Titlen på hans bog er meget sigende ”Tro med sko på”, for det er ikke intellektuel viden om troens indhold, der frelser. Det er når vi ”går hen til Jesus”, at troen frelser.
Som kommunikationsmedarbejder stod Andreas for at opbygge LMBUs hjemmeside helt fra bunden og for at udsende al den kommunikation, som ledere og medarbejdere i Kids, Between og LMU har brug for.

LMBU ønsker alt godt og Guds velsignelse over Andreas og hans familie, når han nu koncentrerer sin arbejdsindsats om at være præst i Tarm Frimenighed.