Nyt materiale til klubben - med rabat!

Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS) har udgivet to serier af inspirationsbøger til børne- og juniorklubber: Børnefrø og Juniorfrø.

Hver bog indeholder inspiration til et helt års aktiviteter i klubben og er suppleret af ekstra inspiration på DFS' hjemmeside. Her er der altså masser af gode idéer til formidling af bibelteksterne, lege og mange andre aktiviteter.

Normalprisen for at få adgang til herlighederne er 1495 kr. Men DFS og LMBU har indgået en aftale, som giver LMBU-klubber rabat på 500 kr. For 995 kr. får man altså adgang til ressourcerne på DFS's hjemmeside og den første bog følger gratis med. 

LMBU's landsleder, Lars Larsen, siger om materialet:

"DFS's materiale er både gennemarbejdet og overskueligt. Her er det muligt at finde al information og inspiration til hver enkelt samling ved et enkelt oplag i bogen og derudover finde flere ideer til lege og formidlingsformer på nettet. Dette er et godt supplement eller evt. afløser for vores eget tekstsystem. Jeg er meget glad for at vi har kunnet indgå denne aftale med DFS, fordi det giver os mulighed for at stille det bedste materiale til rådighed for vores klubber."

Du kan bestille materialet med rabat her, og du kan læse aftalen mellem LMBU og DFS her.

Nyt materiale til klubben - med rabat!
Jeg er meget glad for at vi har kunnet indgå denne aftale med DFS, fordi det giver os mulighed for at stille det bedste materiale til rådighed for vores klubber.