2015

»Nyt materiale til klubben - med rabat!«

Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS) har udgivet to serier af inspirationsbøger til børne- og juniorklubber: Børnefrø og Juniorfrø. Hver bog indeholder inspiration til et helt års aktiviteter i klubben og er suppleret af ekstra inspiration på DFS' hjemmeside. Her er der altså masser af gode idéer til formidling af bibelteksterne, lege og mange andre aktiviteter.

Læs mere

»Børnemusik konsulent ansat«

Det er med stor glæde, at LMBU pr. 1. oktober ansætter Simon Bartholdy i en 50 procent-stilling som musikkonsulent i LM Kids. Formålet med stillingen er 1) at opmuntre til sangglæde i børnehøjde i LMBU/LM 2) at nå længere ud med evangeliet til nabobørn og klassekammerater gennem sang og musik.

Læs mere

»Ny børnekonsulent er ansat«

Det er med stor glæde, at LMBU har ansat Janne Bak Pedersen som børnekonsulent. Janne er 49 år og bor i Gilleleje sammen med sin mand, Henrik. Janne Bak-Pedersen er uddannet som både sygeplejerske og lærer og har senest arbejdet som lærer på Alme Kristne Friskole.

Læs mere

»Ny app til bibellæsning«

Fællesskab, tilgængelighed og bibellæsning er nogle af nøgleordene bag app’en BibelTid, som netop er blevet lanceret af Bibellæser-Ringen. Den klassiske bibellæseplan har nu taget skridtet ind i det 21. århundrede. Efter 1,5 års udviklings er app'en BibelTid nu kommet på markedet og kan hentes og bruges helt gratis. I BibelTid kan man vælge mellem forskellige læseplaner, hvor der sammen med bibelteksten er en kort forklaring, som hjælper med at åbne op for teksten. Der er både mulighed for læseplaner, der gennemgår bibelske skrifter eller planer, som udforsker temaer som fx tilgivelse og ægteskab.

Læs mere

»Landsgeneral forsamling 2015«

LMBU afholder landsgeneralforsamling lørdag d. 19. september 2015 i LM's missionshus i Holstebro. Generalforsamlingen afholdes i forbindelse med LMBU's årlige Lederkursus. Alle lokale ledere i LMBU's klubber og foreninger har taleret på generalforsamlingen. Det er dog kun bestyrelsesmedlemmer i lokalforeninger som har stemmeret. Forslag til dagsorden skal sendes til LMBU senest d. 22. august. Dagsorden bliver udsendt senest d. 5. september.

Læs mere

»Filip Osmundsen bliver ny LMU-konsulent«

LMBU har ansat Filip Osmundsen som ungdomskonsulent i Øst- og Vestjylland fra 1. august 2015. Filip er 31 år, gift med Eva og far til en datter på 1½ år. Familien bor i København, men flytter til Århus i forbindelse med ansættelsen. Filip blev cand.theol. i 2012 og har siden da haft forskellige kortere projektansættelser – bl.a. i LM i forbindelse med lanceringen af Bibelglæde 2014

Læs mere

»LMBU søger børnekonsulent«

Børneklubberne i Østdanmark venter på at få besøg af dig. Vil du være med til at inspirere og opmuntre lederne, så evangeliet om Jesus kan blive spredt endnu mere blandt børn? LMBU søger nu en ny børnekonsulent. Formålet med jobbet er at støtte det frivillige arbejde i LM Kids gennem forkyndelse i børneklubber og vejledning til lederne, samt at koordinere det årlige missionsprojekt.

Læs mere

»Kids konsulent stopper i LMBU«

Rebekka Aagaard Nielsen har i 3 år været konsulent i LM Kids Østdanmark og ønsker nu at vende tilbage til pædagogfaget. Hun begynder derfor efter sommerferien i en stilling hos Alme Kristne Friskole.

Læs mere

»Vest-konsulent stopper«

LMU’s ungdomskonsulent i Vestjylland Andreas Ipsen har fået job som præst i Tarm Frimenighed og stopper derfor i sin ansættelse som ungdomskonsulent. Luthersk Missions Børn & Unge (LMBU) slipper ham dog ikke helt, for sideløbende med præstejobbet fortsætter Andreas i LMBU i en lille stilling med ansvar for kommunikation og hjemmesiderne for LMU, LM Between og LM Kids.

Læs mere

»Ny between-konsulent ansat«

LMBU ansætter Dorthe Hjort Schmidt som between-konsulent fra 1. april. Dorthe afløser Andrea Nygaard Christensen, der med sin familie rejser til Cambodja som missionær. Dorthe er uddannet som familieterapeut og har klienter i privat terapi. For at kunne passe det ind med sine øvrige opgaver er hun kun ansat på 32 timer om ugen.

Læs mere

»Junior/teen-konsulent bliver missionær«

Siden 2012 har Andrea Nygaard Christensen været ansat som junior/teen-konsulent, først i LMU og siden i LMBU. I starten var Andrea ansat til at dække hele landet, men fik begrænset sit område til Vestdanmark efter at medarbejderstaben blev udvidet. Nu skal Andrea og hendes familie dog vende sig til et helt nyt liv, når de skal være missionærer for LM i Cambodja. Til april rejser familien først til England, hvor de skal igennem et forberedende kursus, og fra august går turen så med enkeltbillet til Cambodja.

Læs mere

»Nytårshilsen fra landslederen«

LM’s Landsformand Henrik Jensen har sagt sådan om Luthersk Mission: ”Vi skal sætte fokus på kærligheden til Gud og fokus på kærligheden til næsten. I vores grundforståelse fremmes kærligheden til Gud ved at være luthersk og kærligheden til næsten ved at drive mission”. I LMBU vil vi det samme – bare især over for børn & unge. Med vores lutherske grundforståelse af Bibelen vil vi fokusere på Kristus som korsfæstet. På det fundament elsker, ærer og ophøjer vi Gud. Samtidig vil vi række det evangelium videre, så flere børn, juniorer, teenagere og unge møder Guds kærlighed gennem vores helt konkrete og lavpraktiske kærlighed til dem.

Læs mere

»LMBU søger to konsulenter«

Fra 1. august søger LMBU to personer til stillingerne som ungdomskonsulent i Øst- og Vestjylland samt som børnemusikkonsulent. Som ungdomskonsulent får man til arbejde at støtte og opmuntre det lokale arbejde i LMU samt forkynde Guds ord for dem. Stillingen er fuldtid. Stillingen som børnemusikkonsulent er en nyoprettet stilling, hvor man får mulighed for at opmuntre de frivillige medarbejdere i LM Kids til at fremme musikarbejdet, fx ved at udarbejde nyt materiale og igangsætte tiltag. Stillingen er 50 procent.

Læs mere

»Lær at formidle troen på DBI«

På Dansk Bibel-Institut (DBI) kan du blive klogere på, hvordan man formidler kristendom til børn, unge og voksne i nutidens Danmark.

Læs mere