Indsamlingen

Vi samler ind til handicappede børn i et land i Mellemøsten – og specifikt vil vi gerne give de handicappede børn en masse fødselsdagsfester, for de har aldrig prøvet at holde fødselsdag før. Ingen har lyst til at fejre et handicappet barn – men det vil vi, for alle børn, uanset om de er helt raske eller handicappede, er skabt af Gud og er værd at fejre. Læs mere om projektet her.

En fødselsdag koster 500 kr. til gave, fødselsdagskage, mad og pynt – så hver gang, I samler 500 kr. ind, kan vi give et barn, der aldrig før er blevet fejret, en fødselsdagsfest.

Projektet handler om at give

Vi tror, det er vigtigt at lære juniorer og teenagere om giveropgaven og give dem glæde og erfaring af dens velsignelser. Saml ind og brug aktivitetsmaterialet som I finder det bedst.

LMBU vil gerne opfordre alle til at føre nøje regnskab med jeres lokale indsamling. Du kan hente indsamlingsbilag til et regnskab her. Gør derefter følgende:

  1. Udfyld bilag med vidnes underskrift.
  2. Indsend pengene til LMBU og sammenhold kvittering med bilag og afstem.

Kom godt i gang med indsamlingen ved at orientere dig her på hjemmesiden. Her er masser af ideer til indsamlingsarrangementer og meget mere spændende.

Pengene sendes sådan:

Luthersk Missions Børn og Unge
Pengene kan overføres til følgende konto
Reg nr. 2230
Konto nr. 4385237451

Info til forældre

Hent og læs forældreinformation her.