Missionsprojekt 2018: TOP SECRET

Det er spændende at præsentere LM Betweens missionsprojekt, for det er TOP SECRET, hvad og hvem vi samler ind til. Det er alt for farligt for dem, hvis I får det at vide.

Men vi kan fortælle så meget, at vi samler ind til handicappede børn i et land i Mellemøsten – og at vi gerne vil give de handicappede børn en masse fødselsdagsfester, for de har aldrig prøvet at holde fødselsdag før. Ingen har lyst til at fejre et handicappet barn – men det vil vi, for alle børn, uanset om de er helt raske eller handicappede, er skabt af Gud og er værd at fejre.

En fødselsdag koster 500 kr. til gave, fødselsdagskage, mad og pynt – så hver gang, I samler 500 kr. ind, kan vi give et barn, der aldrig før er blevet fejret, en fødselsdagsfest.

Bestil LM Betweens missionsprojekt-kuffert, hvor der er meget mere om landet og projektet. Eller brug materialerne på hjemmesiden til missionsprojektet. Der er kreative aktiviteter, løb, lege, opskrifter, indsamlingsideer og meget mere.

Støt fx projektet ved at købe lækre sager til klubben.

I er også altid velkomne til at skrive til LM Betweens missionsprojekt-konsulent, Maria Legarth, hvis I har spørgsmål og kommentarer.

God fornøjelse!

 

Indsamlingsbarometer

I 2016 og 2017 blev der indsamlet:

57.788 kr.

Tak for det!

 

Missionsprojekt '18

Pr. 31/9

 

40.000 kr.
31.661 kr.