Tro og værdier

Vi tror på, at Gud befrier os, hans elskede børn, fra mørkets magt på grund af Jesus, og gennem ham får vi syndernes forladelse. Det ønsker vi at gøre kendt! Og vi vil skabe gode muligheder for at forkynde evangeliet i Danmark for juniorer og teenagere.

I LM Between mødes vi mange steder rundt i landet uge efter uge. Vi lytter til ord fra Bibelen, deler tro med hinanden og rækker budskabet videre. Vi har masser af aktiviteter, som alle på en eller anden måde ønsker at vise, at Jesus er vore frelser.

LM Between er en del af LMBU, som er en del af Luthersk Mission (LM). Derfor har vi de samme værdier som LM, der bekender sig til den klassisk evangelisk-lutherske bekendelse:

  • Vi vil forkynde evangeliet, så det viser Guds grænseløse kærlighed og så det sætter mennesker i frihed.
  • Vi har Bibelen og dens budskab om Jesus, som vores fundament for tro, lære og liv.
  • Vi ønsker, at flere og flere mennesker skal høre budskabet om Guds nåde, så de kommer til tro og bliver en del af Guds familie.
  • Vi vil vise, at der er brug for alle og i Guds menighed. Alle mennesker har værdi og kan med netop sine evner, sine nådegaver og med sin alder bidrage til, at Gud bliver æret, troet og tilbedt.
Tro og værdier
Vi vil forkynde evangeliet, så det viser Guds grænseløse kærlighed og så det sætter mennesker i frihed