Alle

»Illustreret sanghæfte«

LMBU udgiver som tidligere omtalt, et sanghæftet for juniorer. Nu løfter vi sløret for lidt mere af pakken. Vi har alle brug for billeder til at forstå tingene. Det er sange gode til. Dette sanghæfte gør det også helt konkret, ved at indeholde illustrationer på næsten alle sider. De er lavet af af Johanne Kjær Svendsen.

Læs mere

»Nu kommer sanghæftet!«

Vi har savnet det! Sange der ikke er børnesange, men heller ikke voksensange. Sange som man som junior kan føle sig hjemme i. Som er juniorernes egne. Derfor har vi lavet "Sing Between Friends". Et sanghæfte for juniorer. Ud af 30 sange, har juniorerne selv valgt de 20. De 10 resterende er nye sange, skrevet af bl.a. juniorer. Bestil dem fra d. 6. december.

Læs mere

»"Jesus unge soldater" - Nyt materiale til dig«

Så er der nyt materiale til jer der laver bibelstudie med de ældste betweenere. Det er skrevet af Jonas Ægidius, der er børne- og ungdomsmedarbejder i Lindehøj Kirke. Og det er knytter op på en dokumentar på fire afsnit, vist på DR3 i foråret 2018. En dokumentar, hvor fire unge fortæller om deres tro på Jesus. De har forskellig baggrund, personlighed og perspektiv på tro og livet. Og de fortæller frimodigt om deres tanker, oplevelser, udfordringer, glæder og sætter også fokus på deres forhold til sig selv som kristen og andre mennesker – både kristne og ikke-kristne.

Læs mere

»Event 2018: Velkommen hjem!«

Igen i år anbefaler LMBU Event! Det er for alle mellem 13 og 19 år, som har lyst til at være en del af et fantastisk fællesskab med forkyndelse, lovsang og spændende aktiviteter. Du er også velkommen selvom du er fyldt 20 år. Der er brug for urimeligt mange smågruppeledere, der vil hjælpe med at gøre Event 2018 hjemlig.

Læs mere

»Navnet på sanghæftet bliver....«

LM Between udskrev i foråret en navne-konkurrence til det kommende junior-sanghæfte. Og så væltede det ind med gode forslag. Tak for dem! I går aftes, tirsdag d. 14. august, fik vinderne besked. Vi havde selvfølgelig en reporter på pletten. Vinderen af navnekonkurrencen er...:

Læs mere

»Projekt "Børn i Pluralismen"«

Hvad har børn/juniorer/teenagere brug for fra en forælder eller leder midt i 2018? Projekt "Børn i Pluralismen" handler om netop det! Hvordan sætter man sunde rammer for dannelsen af en kristen identitet, hos et barn der vokser op i pluralismen? Det har LMBU i et samarbejde med bl.a. Kristent Pædagogisk Institut (KPI) sat fokus på, i projekt "Børn i pluralismen". En video giver overblik over de ressourcer projektet stiller til rådighed. Der er en masse guldkorn til dig...

Læs mere

»Vind en kagemand«

Så er det tid til at være kreative! Vi har nemlig brug for jeres hjælp til at finde et godt navn til vores nye juniorsanghæfte. I kan vinde en kagemand til juniorklubben og biografbilletter til to.

Læs mere

»RomerPosten«

Nyt bibelstudiemateriale til juniorer. Nu kan I hente inspiration til efterårets bibelstudieaftener i juniorklubben - via 10 bibelstudier om Paulus.

Læs mere

»X Factor-vindere kommer på Landsteltlejr«

Landsteltlejren i år bliver bare bedre og bedre! Nu er det lykkedes at lave en aftale med begge søstre i "Kaputu", der under navnet "Embrace" vandt x-faktor 2016. "I første omgang var det ellers aftalen at Azilda kiggede forbi, og at vi nu får lov til at høre begge søstre er bare ekstra dejligt", udtaler Between-konsulent Dorthe Schmidt. Hun er i fuld gang med de sidste forberedelser til lejren.

Læs mere

»Between-sanghæfte undervejs«

Vi er i Between i fuld gang med at samle et nyt sanghæfte. Og vi er overvældede over jeres deltagelse. Tak for alle de sangforslag juniorklubberne har sendt ind! Og tusind tak for alle nye sange som er blevet sendt ind! Man kan stadig komme med forslag til, hvad hæftet skal hedde.

Læs mere

»Gud og gaming«

Forkyndelse, fællesskab og masser af gaming. Det er ingredienserne i E-sportscamp, som løber af stablen d. 24-26. november på Skrødstrup Efterskole.

Læs mere

»Landsteltlejr - Venner for livet«

Find teltet, hold brændet tørt - og husk din Bibel. Landsteltlejr 2018 kan skimtes i horisonten, og det bliver det perfekte sted at få venner for livet. D. 25-27. maj 2018 slås teltdugen op for LM Betweens store Landsteltlejr på Næsbycentret.

Læs mere

»Nyt missionsprojekt er TOP SECRET«

Det er spændende at præsentere LM Betweens missionsprojekt, for det er TOP SECRET, hvad og hvem vi samler ind til. Det er alt for farligt for dem, hvis I får det at vide.

Læs mere

»Kvinder i Bibelen - til juniorer«

LM Between har kigget i gemmerne og fundet en gammel perle til juniorer: bibelstudiehæftet "Kvinder i Bibelen". Det har vi pudset af og givet et nyt flot layout. Her kan du møde fem kvinder fra Bibelen - og lære deres helt særlige historier bedre at kende.

Læs mere

»Hvor skal LM Between være om fem år?«

I LMBU ønsker vi at bruge vores kræfter og tid bedst muligt, så evangeliet kan nå til så mange som muligt. Derfor vil vi gerne høre, hvad du mener, vi skal satse på de næste 5 år – hvad skal være LMBUs vision frem mod 2021? Send din mening til landsbestyrelsen og vær med til at sætte dit præg på LM's arbejde blandt børn og unge.

Læs mere

»Between's indsamling skudt i gang«

Målet for LM Between's missionsprojekt er at indsamle 100.000 kr. i 2016 og 2017. Nu er de første penge - knap 400 kr. - tikket ind på kontoen.

Læs mere

»Missionsprojekt Peru - nye præsentationer til klubben«

I 2016 og 2017 har vi i LM Between sat fokus på Peru med vores missionsprojekt. Målet er at samle 100.000 kroner ind for bl.a. at hjælpe juniorer i Peru til at komme på lejre, hvor de kan høre om Jesus. For at nå dette mål er det nødvendigt, at der bliver sat fokus på projektet rundt omkring i de lokale klubber.

Læs mere

»Between missionsprojekt i Peru«

LM Between vil i 2016 og 2017 samle kr. 100.000 ind til to vigtige aktiviteter i den lutherske kirke i Peru – juniorlejre og oplæring af ledere.

Læs mere

»Event pegede den rigtige vej«

IMU's Event 2015 var et brag af en fest, hvor unge fra hele landet kom strømmende til for at møde hinanden og møde Gud. Maria Legarth, som er Between-konsulent LMBU, var med på Event og oplevede det som ekstremt meningsfuld

Læs mere

»Stadig ledige pladser på konfirmandkursus«

Konfirmandkursus er et fantastisk tilbud til unge i konfirmationsalderen om 14 intense dage med undervisning i kristendommen i et unikt fællesskab.

Læs mere