2016

»Kvinder i Bibelen - til juniorer«

LM Between har kigget i gemmerne og fundet en gammel perle til juniorer: bibelstudiehæftet "Kvinder i Bibelen". Det har vi pudset af og givet et nyt flot layout. Her kan du møde fem kvinder fra Bibelen - og lære deres helt særlige historier bedre at kende.

Læs mere

»Hvor skal LM Between være om fem år?«

I LMBU ønsker vi at bruge vores kræfter og tid bedst muligt, så evangeliet kan nå til så mange som muligt. Derfor vil vi gerne høre, hvad du mener, vi skal satse på de næste 5 år – hvad skal være LMBUs vision frem mod 2021? Send din mening til landsbestyrelsen og vær med til at sætte dit præg på LM's arbejde blandt børn og unge.

Læs mere

»Between's indsamling skudt i gang«

Målet for LM Between's missionsprojekt er at indsamle 100.000 kr. i 2016 og 2017. Nu er de første penge - knap 400 kr. - tikket ind på kontoen.

Læs mere

»Missionsprojekt Peru - nye præsentationer til klubben«

I 2016 og 2017 har vi i LM Between sat fokus på Peru med vores missionsprojekt. Målet er at samle 100.000 kroner ind for bl.a. at hjælpe juniorer i Peru til at komme på lejre, hvor de kan høre om Jesus. For at nå dette mål er det nødvendigt, at der bliver sat fokus på projektet rundt omkring i de lokale klubber.

Læs mere