2018

»Between-sanghæfte undervejs«

Vi er i Between i fuld gang med at samle et nyt sanghæfte. Og vi er overvældede over jeres deltagelse. Tak for alle de sangforslag juniorklubberne har sendt ind! Og tusind tak for alle nye sange som er blevet sendt ind! Man kan stadig komme med forslag til, hvad hæftet skal hedde.

Læs mere

»X Factor-vindere kommer på Landsteltlejr«

Landsteltlejren i år bliver bare bedre og bedre! Nu er det lykkedes at lave en aftale med begge søstre i "Kaputu", der under navnet "Embrace" vandt x-faktor 2016. "I første omgang var det ellers aftalen at Azilda kiggede forbi, og at vi nu får lov til at høre begge søstre er bare ekstra dejligt", udtaler Between-konsulent Dorthe Schmidt. Hun er i fuld gang med de sidste forberedelser til lejren.

Læs mere

»RomerPosten«

Nyt bibelstudiemateriale til juniorer. Nu kan I hente inspiration til efterårets bibelstudieaftener i juniorklubben - via 10 bibelstudier om Paulus.

Læs mere

»Vind en kagemand«

Så er det tid til at være kreative! Vi har nemlig brug for jeres hjælp til at finde et godt navn til vores nye juniorsanghæfte. I kan vinde en kagemand til juniorklubben og biografbilletter til to.

Læs mere

»Projekt "Børn i Pluralismen"«

Hvad har børn/juniorer/teenagere brug for fra en forælder eller leder midt i 2018? Projekt "Børn i Pluralismen" handler om netop det! Hvordan sætter man sunde rammer for dannelsen af en kristen identitet, hos et barn der vokser op i pluralismen? Det har LMBU i et samarbejde med bl.a. Kristent Pædagogisk Institut (KPI) sat fokus på, i projekt "Børn i pluralismen". En video giver overblik over de ressourcer projektet stiller til rådighed. Der er en masse guldkorn til dig...

Læs mere