2018

»Illustreret sanghæfte«

LMBU udgiver som tidligere omtalt, et sanghæftet for juniorer. Nu løfter vi sløret for lidt mere af pakken. Vi har alle brug for billeder til at forstå tingene. Det er sange gode til. Dette sanghæfte gør det også helt konkret, ved at indeholde illustrationer på næsten alle sider. De er lavet af af Johanne Kjær Svendsen.

Læs mere

»Nu kommer sanghæftet!«

Vi har savnet det! Sange der ikke er børnesange, men heller ikke voksensange. Sange som man som junior kan føle sig hjemme i. Som er juniorernes egne. Derfor har vi lavet "Sing Between Friends". Et sanghæfte for juniorer. Ud af 30 sange, har juniorerne selv valgt de 20. De 10 resterende er nye sange, skrevet af bl.a. juniorer. Bestil dem fra d. 6. december.

Læs mere

»"Jesus unge soldater" - Nyt materiale til dig«

Så er der nyt materiale til jer der laver bibelstudie med de ældste betweenere. Det er skrevet af Jonas Ægidius, der er børne- og ungdomsmedarbejder i Lindehøj Kirke. Og det er knytter op på en dokumentar på fire afsnit, vist på DR3 i foråret 2018. En dokumentar, hvor fire unge fortæller om deres tro på Jesus. De har forskellig baggrund, personlighed og perspektiv på tro og livet. Og de fortæller frimodigt om deres tanker, oplevelser, udfordringer, glæder og sætter også fokus på deres forhold til sig selv som kristen og andre mennesker – både kristne og ikke-kristne.

Læs mere

»Navnet på sanghæftet bliver....«

LM Between udskrev i foråret en navne-konkurrence til det kommende junior-sanghæfte. Og så væltede det ind med gode forslag. Tak for dem! I går aftes, tirsdag d. 14. august, fik vinderne besked. Vi havde selvfølgelig en reporter på pletten. Vinderen af navnekonkurrencen er...:

Læs mere

»Projekt "Børn i Pluralismen"«

Hvad har børn/juniorer/teenagere brug for fra en forælder eller leder midt i 2018? Projekt "Børn i Pluralismen" handler om netop det! Hvordan sætter man sunde rammer for dannelsen af en kristen identitet, hos et barn der vokser op i pluralismen? Det har LMBU i et samarbejde med bl.a. Kristent Pædagogisk Institut (KPI) sat fokus på, i projekt "Børn i pluralismen". En video giver overblik over de ressourcer projektet stiller til rådighed. Der er en masse guldkorn til dig...

Læs mere

»Vind en kagemand«

Så er det tid til at være kreative! Vi har nemlig brug for jeres hjælp til at finde et godt navn til vores nye juniorsanghæfte. I kan vinde en kagemand til juniorklubben og biografbilletter til to.

Læs mere

»RomerPosten«

Nyt bibelstudiemateriale til juniorer. Nu kan I hente inspiration til efterårets bibelstudieaftener i juniorklubben - via 10 bibelstudier om Paulus.

Læs mere

»X Factor-vindere kommer på Landsteltlejr«

Landsteltlejren i år bliver bare bedre og bedre! Nu er det lykkedes at lave en aftale med begge søstre i "Kaputu", der under navnet "Embrace" vandt x-faktor 2016. "I første omgang var det ellers aftalen at Azilda kiggede forbi, og at vi nu får lov til at høre begge søstre er bare ekstra dejligt", udtaler Between-konsulent Dorthe Schmidt. Hun er i fuld gang med de sidste forberedelser til lejren.

Læs mere

»Between-sanghæfte undervejs«

Vi er i Between i fuld gang med at samle et nyt sanghæfte. Og vi er overvældede over jeres deltagelse. Tak for alle de sangforslag juniorklubberne har sendt ind! Og tusind tak for alle nye sange som er blevet sendt ind! Man kan stadig komme med forslag til, hvad hæftet skal hedde.

Læs mere