Nyheder

»Køb påske-cd til særlig påskepris«

Nu kan LM Betweens klubber købe påske-CD'en "En fantastisk påske" til nedsat pris. Men skynd jer, for der er begrænset antal!

Læs mere

»Kom med på Musiklejr!«

Gospelkor, rytmisk sammenspil, klassisk sammenspil, solosang, drama, blæsergruppe, lejrbål, sport, løb, hygge, festaften, bibeltimer og andagter... Kan det virkelig lade sig gøre samle så meget godt i én lejr? Ja, det kan det - på Musiklejr!

Læs mere

»Gud og gaming«

Forkyndelse, fællesskab og masser af gaming. Det er ingredienserne i E-sportscamp, som løber af stablen d. 24-26. november på Skrødstrup Efterskole.

Læs mere

»Landsteltlejr - Venner for livet«

Find teltet, hold brændet tørt - og husk din Bibel. Landsteltlejr 2018 kan skimtes i horisonten, og det bliver det perfekte sted at få venner for livet. D. 25-27. maj 2018 slås teltdugen op for LM Betweens store Landsteltlejr på Næsbycentret.

Læs mere

»Nyt missionsprojekt er TOP SECRET«

Det er spændende at præsentere LM Betweens missionsprojekt, for det er TOP SECRET, hvad og hvem vi samler ind til. Det er alt for farligt for dem, hvis I får det at vide.

Læs mere

»Kvinder i Bibelen - til juniorer«

LM Between har kigget i gemmerne og fundet en gammel perle til juniorer: bibelstudiehæftet "Kvinder i Bibelen". Det har vi pudset af og givet et nyt flot layout. Her kan du møde fem kvinder fra Bibelen - og lære deres helt særlige historier bedre at kende.

Læs mere

»Hvor skal LM Between være om fem år?«

I LMBU ønsker vi at bruge vores kræfter og tid bedst muligt, så evangeliet kan nå til så mange som muligt. Derfor vil vi gerne høre, hvad du mener, vi skal satse på de næste 5 år – hvad skal være LMBUs vision frem mod 2021? Send din mening til landsbestyrelsen og vær med til at sætte dit præg på LM's arbejde blandt børn og unge.

Læs mere

»Between's indsamling skudt i gang«

Målet for LM Between's missionsprojekt er at indsamle 100.000 kr. i 2016 og 2017. Nu er de første penge - knap 400 kr. - tikket ind på kontoen.

Læs mere

»Between på Landsmødet«

Juniorer og teenagere kan roligt pakke kufferten til LM's landsmøde d. 22-24. april. Der bliver nemlig smæk for skillingen! Between'ere bliver på landsmødet forkælet med deres helt egne bibeltimer, hvor Bente Due Madsen vil komme og fortælle fra Bibelen

Læs mere

»Missionsprojekt Peru - nye præsentationer til klubben«

I 2016 og 2017 har vi i LM Between sat fokus på Peru med vores missionsprojekt. Målet er at samle 100.000 kroner ind for bl.a. at hjælpe juniorer i Peru til at komme på lejre, hvor de kan høre om Jesus. For at nå dette mål er det nødvendigt, at der bliver sat fokus på projektet rundt omkring i de lokale klubber.

Læs mere

»Between missionsprojekt i Peru«

LM Between vil i 2016 og 2017 samle kr. 100.000 ind til to vigtige aktiviteter i den lutherske kirke i Peru – juniorlejre og oplæring af ledere.

Læs mere

»Event pegede den rigtige vej«

IMU's Event 2015 var et brag af en fest, hvor unge fra hele landet kom strømmende til for at møde hinanden og møde Gud. Maria Legarth, som er Between-konsulent LMBU, var med på Event og oplevede det som ekstremt meningsfuld

Læs mere

»Over 600 tilmeldt Event«

I denne weekend afholder IMU endnu en gang Event. Over 600 unge deltager i arrangementet i Vejle, og en stor del af disse har baggrund i LM-Between og LMU. Selvom det er IMU, som er hovedarrangerør af Event, så er LM-Between også engageret i planlægningen, og LM-Between anbefaler sine unge at deltage i arrangementet.

Læs mere

»Stadig ledige pladser på konfirmandkursus«

Konfirmandkursus er et fantastisk tilbud til unge i konfirmationsalderen om 14 intense dage med undervisning i kristendommen i et unikt fællesskab.

Læs mere

»Tættere på Gud og hinanden«

Københavns afdeling havde i år taget et nyt tiltag på lejrfronten, nemlig en Youth Camp på lejren Birkedal ved Undløse. Målgruppen var unge mellem 13 og 20 år, og 18 unge havde taget imod invitationen til at bruge de første fire dage af august på at komme tættere på Gud og lære ham at kende, men også til at komme tættere på hinanden i det kristne fællesskab.

Læs mere

»Bibelglæde 2014«

I LM Kids og LM Between vil vi også gerne være med til at sætte fokus på Bibelglæde i børnehøjde.

Læs mere

»Det regner med bibler i Lemvig«

I Lemvig juniorklub har alle juniorerne fået deres egen bibel - kvit og frit! Lene Jensen, som er leder i juniorklubben i Lemvig fortæller: "Vi købte nogle bibler til en meget favorabel pris og søgte så Ys Men her i Lemvig om støtte til dem. De svarede, at de ville betale det hele!

Læs mere