Hvad er boblen?

Hvad er Boblen?

Boblen er LM Kids’ aktivitetsbus. Boblen er fyldt med spændende ting til leg og aktiviteter f.eks. bolde, bålting, hoppeborg, telt, lydudstyr, taburetter osv.

Boblen er beregnet til at gøre klubbens arbejde kendt og møde nye børn i byen. Det kan være på torvet, cirkuspladsen eller andre steder med god plads eller til f.eks. klubbens medvirken ved årets byfest. Boblen kan også bruges i forbindelse med opstart af klubber.

Se Boblens indhold her.

Hoppeborg

I BOBLEN findes der en hoppeborg som er 5 x 6 meter med blæser. Hoppeborgen er farvestrålende og opsigtsvækkende med LM Kids logo og byline "fordi Gud elsker børn". En hoppeborg er altid en tiltrækkende aktivitet for børn.

Opsætning:

  • Hoppeborgen vejer 150 kg og kan sættes op af tre rimelig stærke personer.
  • Området skal være fladt med max. hældning på 5 grader.
  • Der skal være et areal på minimum 9 x 11 meter til rådighed.
  • Adgang til strøm indenfor 20 meters afstand.


Når hoppeborgen er i brug skal den være under opsyn af en person på minimun 18 år.

Der må max være 10 børn på hoppeborgen af gangen - alt efter højde.

Hoppeborgens Kontrolattest 2017 hentes HER

Ved offentlige arrangementer bør I være opmærksomme på, at de i nogle politikredse ønsker at stemple Tilsynsbogen fx på Nordsjælland - dette skal koordineres i fht. hvor Boblen placerer sig i landet. Så vær i god tid med ansøgning og tilladelser.

Kopi af Hoppeborgens Tilsynsbog hentes her . Inspektionsrapport 2017 hentes HER

Ansøgning om offentlige forlystelser - hent HER Yderligere dokumenter som fx. forsikringer kan I få ved booking af Boblen.

Oppusteligt telt

Der er også et oppusteligt telt i BOBLEN:

Det er 8 meter i diameter og 4 meter højt.

Det vejer 35 kg. og er rimelig nemt at håndtere og tager ca. 5 min at puste op. Der medfølger blæser til teltet.

Det er opsigtsvækkende i regnbuens farver.

Hvad er boblen?

Dukketeater

I Boblen findes et dukketeater og to hånddukker, Lasse og Matilde.

Dukketeateret kan nemt monteres bag i bilen, på de to bagdøre når de er lukket helt op.

Bilen kan bakkes op til det oppustelige telt, hvor børnene placeres på de små skamler som også findes i Boblen. I bilen findes også et højtaleranlæg med to headsæt, som bruges af de to dukkeførere.

 

- Man kan lave sit eget dukkestykke som relaterer til forkyndelsen efterfølgende. En god regel når man laver dukkestykker, er at dukker ikke forkynder, men de er gode til at stille de lidt skæve spørgsmål på den sjove måde. Under Ressourcer på denne hjemmeside kan du under Idékatalog hente dukketeateridéer.

- På www.bornogtro.dk kan du frit downloade 77 dukketeater afsnit af "Molly og Viggo gennem Bibelen" - under ressourcer> Gps materialer> dukketeater. Hertil kan købes lydspor til (200 kr.)

- "25 manuskripter for dukketeater" er bibelske stykker, der kan købes på www.pjerrotmagic.dk for 250 kr.

- DFS har et stort dukketeater og dramakartotek. Det koster for 3 mdr. 100 kr. og for 12 mdr. 200 kr.- gå ind og tjek på www.soendagsskoler.dk under ressourcer.