Indsamling

Børn hjælper børn

LM Kids har kontakt til en gruppe kristne i Mellemøsten, der brænder for at fortælle børn om Jesus. Det kan visse steder være en stor udfordring. Hvert år arrangerer de sommerlejre og flere gange om året udgiver de et kristent børneblad. Vores børn i kids-klubber og børnekirker kan være med til at bede for disse lejre, lære om hvordan det er at være kristen og barn i Mellemøsten, og være med til at give penge til dette evangeliserende arbejde.

De næste års indsamling i LM Kids vil gå til disse lejre. Målet i 2019 er at indsamle 40.000 kr.

Indsamlingen

Projektet handler om at give. Vi tror, det er vigtigt at lære børn og juniorer om giveropgaven og give dem glæde og erfaring af dens velsignelser. Saml ind og brug aktivitetsmaterialet som I, i jeres klub finder det bedst.

LMBU vil gerne opfordre alle til at føre nøje regnskab med jeres lokale indsamling. Du kan hente indsamlingsbilag til et regnskab her.  Gør derefter følgende:

  1. Udfyld bilag med vidnes underskrift.
  2. Indsend pengene til LMBU og sammenhold kvittering med bilag og afstem.

Kom godt i gang med indsamlingen ved at orientere dig her på hjemmesiden. Her er masser af ideer til indsamling, mad fra Mellemøsten og meget mere spændende.

Sådan overføres pengene

Pengene sendes til følgende konto: (husk at skrive fra hvilken type klub der sender, da hver gren har sin egen indsamling)

Reg nr. 2230
Konto nr. 4385237451

Luthersk Missions Børn og Unge

Info til forældre

Hent og læs forældreinformationen her.