Alle

»Vi har givet en legeplads!!«

I 2016-17 samlede vi ind til en legeplads, som skulle bygges på et lejrsted i Peru. Her arrangerer Norsk Luthersk Misjonssamband lejre for børn og unge, hvor de har mulighed for at lære Jesus at kende, men hvor de også dyrker sport, bader og leger. De manglede bare en legeplads - det gør de så ikke længere.

Læs mere

»Projekt "Børn i Pluralismen"«

Hvad har børn/juniorer/teenagere brug for fra en forælder eller leder midt i 2018? Projekt "Børn i Pluralismen" handler om netop det! Hvordan sætter man sunde rammer for dannelsen af en kristen identitet, hos et barn der vokser op i pluralismen? Det har LMBU i et samarbejde med bl.a. Kristent Pædagogisk Institut (KPI) sat fokus på, i projekt "Børn i pluralismen". En video giver overblik over de ressourcer projektet stiller til rådighed. Der er en masse guldkorn til dig...

Læs mere

»Køb påske-cd til særlig påskepris«

Nu kan LM Kids' klubber købe påske-CD'en "En fantastisk påske" til nedsat pris. Men skynd jer, for der er begrænset antal!

Læs mere

»Resultater af Peru-indsamling«

Den lutherske kirke i Peru ejer og driver et lejrsted, der hedder Campel. Lejren bliver meget brugt til både børne- og teenagelejre, hvor Jesus som frelser er i centrum. Men et rigtigt lejrsted skal også have en ordentlig legeplads, og dette hjælper LM Kids helt konkret med at finansiere.

Læs mere

»Legeplads i Peru«

I Peru er det vinter lige nu og folk må arbejde inden for. Derfor arbejdes der i øjeblikket indendøre på lejren Campel, blandt andet med at istandsætte køkkenet. Når det bliver forår, og det gør det i oktober, så går de i gang igen med legepladsen, så den kan blive klar til sommerens lejre, der ligger i Januar.

Læs mere

»Ny børneklub i Nordvestkirken«

I september startede FISKEN - en ny børneklub i Nordvestkirken. Den nye børneklub er åben hver mandag mellem 16.15 og 17.15 med leg, sjov og bibelhistorier for mindre børn.

Læs mere

»Kirkefrø for børn«

Måske kender du allerede Børnefrø. Nu kommer Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler med nyt inspirationsmateriale, denne gang til kirkeårets tekster: Kirkefrø. Kirkefrø tager højde for hele barnet. Alle sanser kommer i spil, når bibelhistorierne formidles i børnekirken. Uanset om det er 20 minutter eller halvanden time – eller blot Børnenes 5 minutter.

Læs mere

»Glæd dig til Juletid!«

Juletid er en oplagt julegave til børnene i klubben og kan bruges af hele familien, når der skal danses om træet juleaften. Sangbogen indeholder 30 sange, nogle velkendte men også mange nye sange, som især børnene vil kunne tage til sig.

Læs mere

»Fortæl om Peru i klubben«

I 2016 og 2017 kører LM Kids' missionsprojekt med fokus på Peru. Derfor er det rigtig godt også at sætte fokus på Peru i de lokale klubber. Til det formål har LM Kids lavet to nye præsentationer med masser af flotte billeder og forklarende tekster, som kan fremvises i klubben og give børnene en fornemmelse af, hvad Peru er for et land, og at det er et land fyldt med børn ikke så forskellige fra dem selv.

Læs mere

»Hvordan går det med din majsplante?«

I forbindelse med Missionsprojekt Peru kører LM Kids en majsplantekonkurrence. Vi håber, i er godt i gang med at dyrke jeres majs ude i LM Kids-land!

Læs mere

»Hvordan går det jeres majsplanter?«

Så flot er Lottes majsplante. Hun er godt på vej mod at deltage i konkurrencen om den flotteste majsplante. Mon du har husket konkurrencen i Missionsprojekt Peru?

Læs mere

»Vi mangler DIG til arbejdsudvalget!«

I LM Kids har vi et velfungerende arbejdsudvalg, men vi har brug for én mere, som kan være vores sparringspartner og idéudvikle sammen med resten af udvalget og konsulenterne. Arbejdsudvalget samles 2 gange årligt i forbindelse med LMBU´s lederforum (forår og efterår) og derudover 1 gang midt imellem.

Læs mere

»Hvad er dine visioner for LM Kids?«

I LMBU ønsker vi at bruge vores kræfter og tid bedst muligt, så evangeliet kan nå til så mange som muligt. Derfor vil vi gerne høre, hvad du mener, vi skal satse på de næste 5 år – hvad skal være LMBUs vision frem mod 2021? Send din mening til landsbestyrelsen og vær med til at sætte dit præg på LM's arbejde blandt børn og unge.

Læs mere

»Samarbejde mellem LMBU og Gospel-Kids«

LMBU's landsleder Lars Larsen har sammen med musikkonsulent Christian Engmark underskrevet aftalen, der skal fremme musikarbejdet for børn i LM. Idéen er simpel: "Der er jo ingen grund til at opfinde den dybe tallerken, når der findes et rigtig godt materiale." Sådan forklarer LMBU's landsleder, Lars Larsen, hvorfor man i LMBU og LM-Musik har valgt at blive samarbejdspartnere med Gospel-Kids.

Læs mere

»Julesangbog for børn«

Har du en børnesangskriver i maven? Så kunne børnemusikkonsulenten godt bruge din hjælp. Simon er nemlig i gang med at sammensætte en julesangbog til børn og juniorer, som skal udkomme til efteråret. Den kommer både til at indeholde nogle gode, gamle salmer, nogle kendte børnejulesange men også nogle helt nyskrevne sange. Og der er stadig plads til flere!

Læs mere

»Start et børnebibliotek«

Hvad med at starte jeres eget børnebibliotek af kristne bøger i børneklubben? Det handler om, at der ligger store muligheder i at give børn bøger med hjem, der handler om Gud. Bøgerne kan de læse/få læst op som godnathistorier derhjemme og på den måde høre endnu mere om Guds store kærlighed.

Læs mere

»Landsmøde i børnehøjde«

LM's landsmøde er for hele LM-familien, og derfor er landsmødet selvfølgelig også for børn. Der er lagt i støbeskeen til et brag af et landsmøde for børnene. Fredag formiddag skal der være børnemøde med Bibelen for Banditter, og lørdag formiddag er der stor børnelovsangsfest med musikkonsulent Simon Bartholdy. Her skal vi bl.a. lære børnenes helt egen landsmødesang, som vi lørdag aften skal synge for ALLE! Vi skal bruge både stemmen og kroppen.

Læs mere

»Bibel billedkunst«

Man kan lave seje billeder med motiver fra Bibelen. I USA er det populært at lave bibelske tegninger i sin bibel, der passer til det sted, hvor man har malet det. Her er et link, hvor du kan se, hvordan du kan lave et flot billede. Find noget fra Bibelen, du vil lave. Du skal bruge papir, pap, sort tush, kniv/saks og maling.

Læs mere

»Det regner med bibler i Lemvig«

I Lemvig juniorklub har alle juniorerne fået deres egen bibel - kvit og frit! Lene Jensen, som er leder i juniorklubben i Lemvig fortæller: "Vi købte nogle bibler til en meget favorabel pris og søgte så Ys Men her i Lemvig om støtte til dem. De svarede, at de ville betale det hele! Juniorerne er glade for dem. Nogle har dem med hjemme fra gang til gang, og vi håber, at de læser i dem. Hveranden gang har vi studie i juniorklubben, og så læser de i deres egen bibel. Vi bruger god tid på at studere teksten, forordene til de forskellige bøger (det er en hverdagsoversættelse, vi har købt) og de mange kort bagerst i biblerne. Vi har nogle gamle "Stifinder" på lager, og dem har de fået tilbud om at låne med hjem. Flere af dem abonnerer dog selv på U13. For at beskytte biblerne har en frivillig syet tasker til dem, og så har juniorerne selv sørget for udsmykningen og klappen/lukningen. Det var aktiviteten efter bibeltimen et par aftner her i vinter. Symaskinen kom med i juniorklubben sammen med en kasse med bånd og knapper. De er blevet meget personlige - nogle med bil-knapper på!!! Alle SKULLE dekorere én, men omfanget var valgfrit. Nogle af pigerne har fortsat med dekorationerne hjemme."

Læs mere

»Suset ved at synge sammen«

Gospel Kids Festival er for alle børn, som har mod på to intense dage med masser af sang, sjove aktiviteter, god mad, bibelfortælling og hygge.

Læs mere

»Paulus-løb og shelterhygge«

D. 27-30. juni var der lagt ekstra pres på faciliteterne på Virksund Kursuscenter. Intet mindre end 60 børn var taget på børnelejr, og de fik lov til at opleve nogle intense dage med bibeltimer, leg og hygge.

Læs mere

»Bibelen for banditter«

Så er der godt nyt til alle børn og deres forældre! Bibelen for Banditter er en gratis app til iPad, som LM-Kids har været med til at finansiere udviklingen af, og nu kan alle med iPad gratis downloade og bruge app'en. I app'en finder du udvalgte bibelhistorier, som bliver formidlet til børn. Alle historierne er indtalt af skuespiller Lars Thiesgaard, som har lagt stemme til et væld af tegnefilm, bl.a. som Grisling fra Peter Plys og Pumba fra Løvernes Konge. App'en er let og overskueligt lavet, sådan at børnene selv vil kunne navigere rundt i historierne.

Læs mere

»Hilsen fra Kids-udvalget«

LM Kids-udvalget har været samlet først i oktober måned. Her kan du læse en hilsen fra dem og få et indblik i, hvad de arbejder med

Læs mere

»Nyt missionsprojekt i Peru fra 2016«

Fra nytår starter et nyt missionsprojekt. Landet er Peru. Her arbejder Luthersk Mission sammen med Norsk Luthers Missionsforening. De driver bl.a. et lejersted tæt ved byen Mejia på Stillehavskysten. Her afholdes der lejr for børn og unge, hvor de har mulighed for at lære Jesus at kende, men hvor de også dyrker sport, bader og leger.

Læs mere

»Ørenlyd i en larmende verden«

Har I svært ved at skære jer igennem lydmuren i klubben? Så er der hjælp at hente fra Kristent Pædagogisk Institut, som har udgivet et hæfte med gode råd.

Læs mere