Alle

»Vi har givet en legeplads!!«

I 2016-17 samlede vi ind til en legeplads, som skulle bygges på et lejrsted i Peru. Her arrangerer Norsk Luthersk Misjonssamband lejre for børn og unge, hvor de har mulighed for at lære Jesus at kende, men hvor de også dyrker sport, bader og leger. De manglede bare en legeplads - det gør de så ikke længere.

Læs mere

»Projekt "Børn i Pluralismen"«

Hvad har børn/juniorer/teenagere brug for fra en forælder eller leder midt i 2018? Projekt "Børn i Pluralismen" handler om netop det! Hvordan sætter man sunde rammer for dannelsen af en kristen identitet, hos et barn der vokser op i pluralismen? Det har LMBU i et samarbejde med bl.a. Kristent Pædagogisk Institut (KPI) sat fokus på, i projekt "Børn i pluralismen". En video giver overblik over de ressourcer projektet stiller til rådighed. Der er en masse guldkorn til dig...

Læs mere

»Køb påske-cd til særlig påskepris«

Nu kan LM Kids' klubber købe påske-CD'en "En fantastisk påske" til nedsat pris. Men skynd jer, for der er begrænset antal!

Læs mere

»Resultater af Peru-indsamling«

Den lutherske kirke i Peru ejer og driver et lejrsted, der hedder Campel. Lejren bliver meget brugt til både børne- og teenagelejre, hvor Jesus som frelser er i centrum. Men et rigtigt lejrsted skal også have en ordentlig legeplads, og dette hjælper LM Kids helt konkret med at finansiere.

Læs mere

»Legeplads i Peru«

I Peru er det vinter lige nu og folk må arbejde inden for. Derfor arbejdes der i øjeblikket indendøre på lejren Campel, blandt andet med at istandsætte køkkenet. Når det bliver forår, og det gør det i oktober, så går de i gang igen med legepladsen, så den kan blive klar til sommerens lejre, der ligger i Januar.

Læs mere

»Hvad er dine visioner for LM Kids?«

I LMBU ønsker vi at bruge vores kræfter og tid bedst muligt, så evangeliet kan nå til så mange som muligt. Derfor vil vi gerne høre, hvad du mener, vi skal satse på de næste 5 år – hvad skal være LMBUs vision frem mod 2021? Send din mening til landsbestyrelsen og vær med til at sætte dit præg på LM's arbejde blandt børn og unge.

Læs mere

»Samarbejde mellem LMBU og Gospel-Kids«

LMBU's landsleder Lars Larsen har sammen med musikkonsulent Christian Engmark underskrevet aftalen, der skal fremme musikarbejdet for børn i LM. Idéen er simpel: "Der er jo ingen grund til at opfinde den dybe tallerken, når der findes et rigtig godt materiale." Sådan forklarer LMBU's landsleder, Lars Larsen, hvorfor man i LMBU og LM-Musik har valgt at blive samarbejdspartnere med Gospel-Kids.

Læs mere

»Start et børnebibliotek«

Hvad med at starte jeres eget børnebibliotek af kristne bøger i børneklubben? Det handler om, at der ligger store muligheder i at give børn bøger med hjem, der handler om Gud. Bøgerne kan de læse/få læst op som godnathistorier derhjemme og på den måde høre endnu mere om Guds store kærlighed.

Læs mere

»Landsmøde i børnehøjde«

LM's landsmøde er for hele LM-familien, og derfor er landsmødet selvfølgelig også for børn. Der er lagt i støbeskeen til et brag af et landsmøde for børnene. Fredag formiddag skal der være børnemøde med Bibelen for Banditter, og lørdag formiddag er der stor børnelovsangsfest med musikkonsulent Simon Bartholdy. Her skal vi bl.a. lære børnenes helt egen landsmødesang, som vi lørdag aften skal synge for ALLE! Vi skal bruge både stemmen og kroppen.

Læs mere

»Bibel billedkunst«

Man kan lave seje billeder med motiver fra Bibelen. I USA er det populært at lave bibelske tegninger i sin bibel, der passer til det sted, hvor man har malet det. Her er et link, hvor du kan se, hvordan du kan lave et flot billede. Find noget fra Bibelen, du vil lave. Du skal bruge papir, pap, sort tush, kniv/saks og maling.

Læs mere

»Idéer til jul i børnehøjde«

Julen nærmer sig med hastige skridt, og der er helt sikkert allerede nu gang i juleforberedelserne rundt i klubber og kirker. Måske er I allerede fulde af idéer, men måske mangler I noget...

Læs mere

»Tekstsystem 1 kan nu downloades frit«

Nu kan du frit hente alt materialet fra Tekstsystem 1. Selve bogen er udsolgt.​

Læs mere

»Chamrong fra Cambodja«

Så er her lidt nyt materiale til missionsprojektet - en ny video om drengen Chamrong fra Cambodja. Han viser bl.a., hvor han bor og hvor han går i børnekirke. Videoen er med dansk tale og kan vises i klubben.

Læs mere

»Bibelen for banditter«

Så er der godt nyt til alle børn og deres forældre! Bibelen for Banditter er en gratis app til iPad, som LM-Kids har været med til at finansiere udviklingen af, og nu kan alle med iPad gratis downloade og bruge app'en. I app'en finder du udvalgte bibelhistorier, som bliver formidlet til børn. Alle historierne er indtalt af skuespiller Lars Thiesgaard, som har lagt stemme til et væld af tegnefilm, bl.a. som Grisling fra Peter Plys og Pumba fra Løvernes Konge. App'en er let og overskueligt lavet, sådan at børnene selv vil kunne navigere rundt i historierne.

Læs mere

»Ørenlyd i en larmende verden«

Har I svært ved at skære jer igennem lydmuren i klubben? Så er der hjælp at hente fra Kristent Pædagogisk Institut, som har udgivet et hæfte med gode råd.

Læs mere