2015

»Indsamling tæt på målet«

Målet for kalenderåret 2015 er kr. 100.000, og i slutningen af november lyder status på 94.433 kr. Det er rigtig flot, at vi allerede er så tæt på målet.

Læs mere

»Ørenlyd i en larmende verden«

Har I svært ved at skære jer igennem lydmuren i klubben? Så er der hjælp at hente fra Kristent Pædagogisk Institut, som har udgivet et hæfte med gode råd.

Læs mere

»Komfrit er på vej!«

Din klub får en kagemand, hvis I bevarer jeres klub-abonnement for 2016. Alle nye klubber, der opretter et abonnement får selvfølgelig også en kagemand.

Læs mere

»Nyt missionsprojekt i Peru fra 2016«

Fra nytår starter et nyt missionsprojekt. Landet er Peru. Her arbejder Luthersk Mission sammen med Norsk Luthers Missionsforening. De driver bl.a. et lejersted tæt ved byen Mejia på Stillehavskysten. Her afholdes der lejr for børn og unge, hvor de har mulighed for at lære Jesus at kende, men hvor de også dyrker sport, bader og leger.

Læs mere

»Hilsen fra Kids-udvalget«

LM Kids-udvalget har været samlet først i oktober måned. Her kan du læse en hilsen fra dem og få et indblik i, hvad de arbejder med

Læs mere

»Bibelen for banditter«

Så er der godt nyt til alle børn og deres forældre! Bibelen for Banditter er en gratis app til iPad, som LM-Kids har været med til at finansiere udviklingen af, og nu kan alle med iPad gratis downloade og bruge app'en. I app'en finder du udvalgte bibelhistorier, som bliver formidlet til børn. Alle historierne er indtalt af skuespiller Lars Thiesgaard, som har lagt stemme til et væld af tegnefilm, bl.a. som Grisling fra Peter Plys og Pumba fra Løvernes Konge. App'en er let og overskueligt lavet, sådan at børnene selv vil kunne navigere rundt i historierne.

Læs mere

»Paulus-løb og shelterhygge«

D. 27-30. juni var der lagt ekstra pres på faciliteterne på Virksund Kursuscenter. Intet mindre end 60 børn var taget på børnelejr, og de fik lov til at opleve nogle intense dage med bibeltimer, leg og hygge.

Læs mere

»Chamrong fra Cambodja«

Så er her lidt nyt materiale til missionsprojektet - en ny video om drengen Chamrong fra Cambodja. Han viser bl.a., hvor han bor og hvor han går i børnekirke. Videoen er med dansk tale og kan vises i klubben.

Læs mere

»Særnummer af Nådada«

Vi møder mange børn, som ikke kender Jesus, og som ikke har tilknytning til nogen kirke eller klub. Med dette nummer af Nådada får de noget med hjem, som fortæller noget centralt om det de har mødt ved Bobletræffet. Forældrene har også mulighed for at se bladet, og på bagsiden er der en invitation til at komme med i en børne- eller juniorklub der hvor de bor.

Læs mere

»Tekstsystem 1 kan nu downloades frit«

Nu kan du frit hente alt materialet fra Tekstsystem 1. Selve bogen er udsolgt.​

Læs mere

»Suset ved at synge sammen«

Gospel Kids Festival er for alle børn, som har mod på to intense dage med masser af sang, sjove aktiviteter, god mad, bibelfortælling og hygge.

Læs mere