Bestil materiale

Plakater

Plakater med flot tegning og billede af glade børn i A3 størrelse med plads til at påtrykke lokale informationer forneden. Bestil i god tid

Armbånd

LM Kids har fået nye armbånd med nye farver og ny tekst ”Alt dette skyldes Gud”. De har et nemt lukkesystem der ikke kræver ”værktøj”.

Disse armbånd følger med i Boblen, og kan bruges frit i forbindelse med et børnetræf. Man kan også bruge armbåndene på lejre eller ved andre arrangementer i LM Kids.

Armbåndene er gratis.

Balloner

LM Kids har fået nye balloner i mange flotte farver.

Disse balloner følger med i Boblen og kan bruges frit i forbindelse med et børnetræf. Man kan også bruge ballonerne ved f.eks. en fest i klubben.

Ballonerne som er gratis.

Løbesedler

Der findes løbesedler i A5 format som på den ene side matcher plakaten i udseende. Her er der også plads til lokale informationer.

På løbesedlens bagside er der en tegning som signalerer boblende glæde, hoppende leg, sang og bibelfortælling - alt det som et børnetræf indeholder. Der er også to små opgaver som børnene kan løse, og som man kan lade indgå i en konkurrence ved børnetræffet.

Skriv din bestilling her

Postkort

Et lille fint postkort med en personlig henvendelse til børn og en invitation til den lokale klub.

Kortene kan bruges i forbindelse med et børnetræf hvor man vil gøre opmærksom på lokale klubtilbud. De kan også bruges i klubben til at invitere nye børn med.

På billedet vises kortenes for og bagside. På bagsiden skriver man barnets navn og invitationen til at komme med i klubben.

Der henvises også til LM Kids hjemmeside, hvor man kan finde yderliger oplysninger om klubben.

Kortene er gratis.