Kalender

20 november 19:00 - 2018 Sædding Efterskole

Westside Praise november

WestSide Praise er et lovsangsarrangement arrangeret af LMU vestjylland. Det hele er for din skyld, for at du kan komme og møde en masse kristne og opleve det herlige fællesskab vi er i. Sammen vil vi lovsynge Gud, blive styrket og udfordret i vores tro. Derfor skal du komme med, fordi du her kan møde andre kristne ligesom dig selv. Kristne som også kender til livets problemer og som har brug for en støtte.

Læs mere
Westside Praise november

6 december 19:00 - 2018 Ansgarvej 2, Hillerød

Sola Gratia december

SOLA GRATIA er en event for alle, der ønsker at lovprise Gud og tage del i det kristne fællesskab. SOLA GRATIA er for alle fra 7. klasse og op. Der er ingen øvre aldersgrænse. SOLA GRATIA hører under LM Nordsjælland, men er lavet med henblik på alle kirker og missionsretninger. Med SOLA GRATIA ønsker vi at skabe rammer for et socialt fællesskab blandt unge såvel som gamle, med Jesus Kristus den levende Guds søn, som centrum.

Læs mere
Sola Gratia december

30 december 13:00 - 1 januar 13:00 - 2019 Sædding Efterskole

NYT'årslejr 18-19

Den bedste måde at komme ind i det nye år! NYT'årslejr er fællesskab, forkyndelse og fyrværkeri - i rigelige mængder! Der er begrænsede pladser, så man skal være hurtig til at sikre sig en plads.

Læs mere
NYT'årslejr 18-19