Shema Media Group

Tyrkiet er hjemsted for mange af de første kristne menigheder. For bare 100 år siden var der omkring 30 % kristne i Tyrkiet. I dag er der færre end 10.000 kristne ud af ca. 80 mio. Det placerer Tyrkiet i top 5 over lande med færrest kristne.

Tyrkiet er et muslimsk land, og der er mange udfordringer forbundet med det at være kristen, derfor kommer traditionel mission til kort i Tyrkiet. Mediemission er ofte eneste og bedste mulighed for at dele evangeliet. LMU vil gerne være en lille del af at række evangeliet tilbage til Tyrkiet. I 2019 støtter LMU derfor Norea Mediemissions samarbejde med Shema Media Group i Tyrkiet.

Shema Media Group er en kristen medieorganisation med hovedsæde i Ankara. Deres fire radiokanaler når potentielt 15 millioner lyttere. De sender også via nettet, hvor de har lyttere fra 54 forskellige lande. Specielt er der mange lyttere i Østtyrkiet, som ellers er et meget lukket område. 

Arbejdet har ført til efterspørgsel af musikvideoer, kontakt via sociale medier og tryksager, så radio-arbejdet er blivet til medie-arbejde.

Læs mere på Shema Media Groups hjemmeside  

Soner Tufan - Leder af Shema

Vi vil gerne være med til at støtte forkyndelsen af evangeliet på steder, hvor det er svært at være kristen.

Soner Tufan - leder af Shema