Videoer til unge i Tyrkiet

LMU’s missionsprojekt 2019 handler om at støtte Shema Media Groups video-produktion. Vi vil dele livgivende budskab via levende billeder. 

Hvorfor er det fedt at udbrede evangeliet via videoer? Fordi det er klart mest effektivt at bruge medier i et land, hvor det ikke er populært at sige det højt, hvis man ikke er rettroende muslim. 

Video er et medie med stadigt voksende potentiale i Tyrkiet,og efterspørgslen er stor!

UMUT KALESI

Sammen den kristne tv-station, Kanal Hayat, har Shema startet en youtube-kanal for unge: UMUT KALESI. På det første år siden opstarten i december 2017, har kanalen haft 435.000 views, og har fået over 2500 følgere. Ud over musikvideoer, er der vidnesbyrd og troshistorier på kanalen. Og så er der programmet "ACABA", hvor man kan få svar på de grundlæggende ting i kristendommen.

Desuden producerer Shema også videoer til deres forskellige sociale medier, og er involveret i tv-produktion til SAT-7 og Kanal Hayat.

Se eksempler på nogle af videoerne her:

Musikvideoer

Shema Media Groups radiokanaler når potentielt 15 millioner lyttere, og de har gjort kristne sange populære. Også som musikvideoer:

 

Spørg om kristendom

Folk der hører kristen musik, andagter eller prædikener i radioen eller på sociale medier, har ikke så mange andre steder end hos Shema, at stille spørgsmålene. Nu svarer de også ved at lave programmer om spørgsmålene.