LMU-tur til Tanzania

 

Vi vil gerne se det land, som vi støtter i 2020 og besøge nogle af de mennesker og det arbejde, som vores bidrag influerer. Vi ønsker at møde andre kristne og deres kultur og lære af dem. På turen skal vi bl.a. se noget af det arbejde, vi samler ind til og opleve, hvordan det er at være kristen i Tanzania. Desuden er der god tid til at være turist og få nogle storslåede oplevelser fra et land med en utrolig natur og en anden kultur end vi er vant til. 

 

 

Turen er for dig, som er en del af LMU (Luthersk Missions Unge). Programmet er endnu ikke fastlagt, da meget afhænger af situationen med Covid-19 i Tanzania. Vi ønsker dog bl.a. at se missionsprojektet i aktion, tale med den involverede kirkes folk, komme på skolebesøg, tage på safari i en nationalpark, lovsynge med de lokale, tage på retrætegåtur ved Lake Duluti og besøge en masai-boplads. Uden at kunne garantere alle disse ting, garanterer vi for en utrolig oplevelse!

Hvornår? 
10-25. august (Det bliver ikke alle disse dage, men vi regner med, at turen varer i alt 12 dage. De helt konkrete datoer kan vi først lægge fast, når vi har et overblik over flytrafikken til den tid. Sæt derfor disse dage af til turen.)

Deltagerantal
Max 10 + vores rejseledere Lars Schmidt og Ester Jensen

Opgave 
LMBU betaler 75% af turen. Til gengæld forpligtiger man sig til at tage mindst tre initiativer til at fortælle om Tanzania efter turen. Det kan være at holde et møde, lave en video eller gøre noget andet du er god til, som fortæller andre i LMU, om hvad de samler ind til.

Prisoverslag
Deltagere betaler ca. 5000kr.

Ansøgning
Udfyld nedenstående ansøgning senest d. 15. juni, for at komme i betragtning som deltager på turen. 

 

BEMÆRK: Vi er naturligvis meget opmærksomme på udviklingen i forbindelse med Covid-19, og vi gennemfører kun turen, hvis dette er forsvarligt ift. smitterisiko, hygiejne mm. Derfor skal du ikke være bange for at tilmelde dig! Og hvis turen ikke kan gennemføres i august, arbejder vi på en plan B i januar 2021. Hvis du tilmelder dig, gælder din tilmelding dog til turen i august og ikke i januar. Hold øje med siden her, som opdateres løbende.