Shema Media Group

Tyrkiet´18 – En forandrende stemme

Tyrkiet er hjemsted for mange af de første kristne menigheder. For bare 100 år siden var der omkring 30 % kristne i Tyrkiet. I dag er der færre end 10.000 kristne ud af ca. 80 mio. Det placerer Tyrkiet i top 5 over lande med færrest kristne.

Tyrkiet er et muslimsk land, og der er mange udfordringer forbundet med det at være kristen, derfor kommer traditionel mission til kort i Tyrkiet. Radio og mediemission er ofte eneste og bedste mulighed for at dele evangeliet. LMU vil gerne være en lille del af at række evangeliet tilbage til Tyrkiet. I 2018 støtter LMU derfor Norea Mediemissions samarbejde med Shema Media Group i Tyrkiet.

Shema Media Group er en kristen medieorganisation med hovedsæde i Ankara. Shema Media Group har potentielt 12 millioner lyttere i Ankara, Samsun og Antalya. Alle deres udsendelser bliver også sendt på deres hjemmeside, hvor de har lyttere fra 54 forskellige lande. Specielt er der mange lyttere i Østtyrkiet, som ellers er et meget lukket område.

LMU’s missionsprojekt 2018 kommer til at gå til drift af Shema Media Groups radiostation i byen Samsun i Sortehavsregionen.

For bare 2 år siden udvidede Shema Media Group med en radiostation i Samsun. I sortehavsregionen bor omkring 7 mio. mennesker men meget få kristne. Samsun ligger i et mere konservativt område, det er sværere at være kristen her end i f.eks. Ankara. Radiostationen i Samsun har allerede nået mange mennesker, og der er stort behov for, at de også i fremtiden kan være med til at skabe forandring. Vi vil gerne være med til at støtte forkyndelsen af evangeliet på steder, hvor det er svært at være kristen. Vi vil gerne være med til, at det gode arbejde, som er begyndt i Samsun kan fortsætte.

Læs mere på Shema Media Groups hjemmeside  

Vi vil gerne være med til at støtte forkyndelsen af evangeliet på steder, hvor det er svært at være kristen.

Indhold

Kontakt

Missionsprojektleder

Nikolaj Karkov

Mail: nikolaj(at)lmbu.dk

Telefon: 22 79 75 83