“Nyt” missionsprojekt resten af 2016

Vi har med missionsprojektet 2016 støttet ungdomsarbejdet i Peru ved at samle ind til ungdomsmissionærerne Mathilde og Thomas. Mathilde og Thomas er desværre blevet nødt til at rejse tidligere til Danmark. Det betyder dog ikke, at vi ikke fortsat kan støtte alt det gode arbejde i Peru.

Sidste halvdel af årets indsamling kommer til at gå til Mirjam og Rolf Burgdorf Leinum. Mirjam og Rolf bor i Arequipa sammen med deres 4 børn; Tobias, Frederik, Jonathan og Nathalie. For et par år siden var Mirjam og Rolf med til at opstarte bibelskolen, som ligger på Setela i Arequipa, hvor Rolf nu arbejder som underviser.

Formålet med missionsprojektet 2016 har været og er at støtte og udvikle ungdomsarbejdet i Peru, så de unge styrkes i troen og så kirken i Peru vokser. Ved at støtte arbejdet på bibelskolen, er vi stadig med til dette. De unge på bibelskolen opbygges og styrkes i deres tro, og de kommer forhåbentlig hjem til deres egne kirker og kan være med til at tjene der.

Spørger man Rolf fortæller han levende om nogen af de bedste stunder som missionær. De stunder er opstået, når Mirjam og Rolf har fået lov til at komme ind under huden på Peruvianerne og er blevet mere end missionærer, når de er blevet venner. Tillid er en af de store udfordringer i Peru. Men af og til får Rolf lov til at opleve en ærlig snak med Peruvianerne. I disse snakke opdager man hvad der faktisk rør sig. Disse øjeblikke giver mulighed for en snak om dybereliggende ting, synd og nåde, en snak om hverdagen og alt derimellem. Bibelskolen er med til at skabe rum for sådanne ærlige øjeblikke.

Vær med til at bede for familien Leinum og deres arbejde. Tak for bibelskolen og bed om, at flere unge Peruvianere må se værdien af et bibelskoleophold.

“Nyt” missionsprojekt resten af 2016
De unge på bibelskolen opbygges og styrkes i deres tro
Ressourcer
Kontakt
  • Landsleder
  • Ivan Jakobsen
  • Foreningens adresse
  • Industrivænget 40,
  • 3400 Hillerød
  • 48207660
  • lmbu@lmbu.dk
Følg os