2018

»Sport ledte Andrea til kristent fællesskab«

Kristne unge fra hele Bornholm inviterer deres venner med, når de hver fredag mødes til sport og hygge. ”For mig er det rigtig fedt at have nogen at være sammen med en fredag aften om andet end bare alkohol og fester. I LMU har jeg fået nogle dybere relationer og venner for livet.”

Læs mere

»Ny andagtsbog for præstations-ramte piger«

Færdigt arbejde. "Hvis bare jeg bliver lidt slankere eller lidt brunere eller lidt smukkere. Så bliver livet godt." Eller er det sådan det er? Kender du til den slags tanker? Er den pige, du ser i spejlet om morgenen tryg og selvsikker? Måske ikke, men jeg kan love dig, at Gud mener, at du er værdifuld og lige præcis, som du skal være!

Læs mere

»Skal du være volontør?«

Luthersk Missions volontørprogram hedder REACH!, og til sommer kan det være dig, der er rejst ud i verden som volontør! Ansøgningsfristen er d. 31. januar.

Læs mere

»Farvel til Louise«

I sin tid i LMU har Louise været hjernen bag en perlerække af succesfulde missionsprojekter, som hun har været koordinator for siden sin ansættelse i 2012. Siden 2016 har Louise desuden været ungdomskonsulent for Østdanmark.

Læs mere

»Hands Day og Tough Næs«

Ung Uge på Haderslev Næs var fyldt med aktivitet. Når der ikke var bibeltimer og lovsang, stod den bl.a. på diakoni og crossfit-løb. På Hands Day var omkring 150 unge ude og hjælpe folk i nabobyen Øsby. Man har gjort det i flere år, så når folk i byen får en flyer der tilbyder hjælp, er der mange der tager imod. Til Tough Næs, havde man valgt at lave et "crossfit løb". Der blev kravlet i sand, klatret over forhindringer, flyttet på dæk mm.

Læs mere

»Event 2018: Velkommen hjem!«

Igen i år anbefaler LMBU Event! Det er for alle mellem 13 og 19 år, som har lyst til at være en del af et fantastisk fællesskab med forkyndelse, lovsang og spændende aktiviteter. Du er også velkommen selvom du er fyldt 20 år. Der er brug for urimeligt mange smågruppeledere, der vil hjælpe med at gøre Event 2018 hjemlig.

Læs mere