Farvel til Louise

En æra i LMU er slut, når vi må vinke farvel til Louise Høgild Pedersen.

I sin tid i LMU har Louise været hjernen bag en perlerække af succesfulde missionsprojekter, som hun har været koordinator for siden sin ansættelse i 2012. Siden 2016 har Louise desuden været ungdomskonsulent for Østdanmark. Alt sammen har hun formået samtidig med, at hun har passet sine teologistudier ved Dansk Bibel-Institut (DBI) i København.

LMU mister altså en stor ressource i Louise, men LMBU får dog stadig lidt glæde af hende, da hun skal være koordinator for musiklejre i LM Between på 20 procent.

I stedet for LMU skal Louise i den kommende tid arbejde som ungdomsrejsesekretær ved DBI.

Louise sender en hilsen til sine LMU'ere:

"Jeg har elsket at arbejde i LMU, særligt som ungdomskonsulent i Østdanmark. Med fare for at lyde som en kliche: jeg tænker meget på jer og bekymrer mig for jer. Den kærlighed til menighederne, som er tydelig i Paulus’ breve, vækker en genklang i mig, og derfor vil jeg hilse jer med Fil. 1,3-5. ”Jeg takker min Gud, hver gang jeg mindes jer, og i alle mine bønner beder jeg altid for jer alle i glæde over, at I har været med i det fælles arbejde for evangeliet lige fra den første dag indtil nu.”"

Tak til Louise for den store indsats i de sidste seks år og Guds velsignelse fremover!