Ny bog fra Lars Jensen

Kender du til at spørge dig selv: Hvilken uddannelse skal jeg have? Hvor skal jeg bo? Hvem skal jeg giftes med? Skal jeg overhovedet giftes? Måske undrer du dig over, hvordan Gud viser vej? En ny bog handler om Guds vilje og hvordan han vejleder.

Lars Jensen, der er teologistuderende og 24 år gammel, har skrevet bogen "Hvad vil du med mit liv, Gud?". Den forholder sig til den angst man kan opleve, når man skal tage større beslutninger.  

Børge Haahr Andersen, rektor på Dansk Bibel-Institut, skriver i forordet:

"Nu var Lars Jensen ikke født, da jeg stod i de mest afgørende valg i mit liv. Alligevel har han nu i en ung alder, men på baggrund af stor bibelsk indsigt, skrevet en lille bog om Guds ledelse i livets små og store spørgsmål. Jeg ville gerne have læst hans bog for 40-50 år siden, men han blev desværre først født, da min første ungdom var overstået.

Derfor vil jeg nu i stedet varmt anbefale hans bog, især til jer fra 90’erne og 00’erne. Vi har nemlig et stort behov for en lille bog, der giver en grundlæggende indføring i, hvordan vi finder ud af, hvad der er Guds vilje. Det gælder både de store valg om bopæl, arbejde, menighed og ægtefælle. Men også de mindre hverdagsprioriteringer og det arsenal af muligheder, der hører med til at være ung i vores overflodssamfund."

Se mere og køb bogen her.