2014

»Bibelglæde på nettet«

LM ønsker at gøre 2014 til Bibelglædens år! Hensigten er at sætte fokus på et meget vigtigt og centralt tema i vores kristne tro: Bibellæsning. Målet er, at mange flere skal få eller genopdage en glæde ved at læse i Bibelen. Vi ønsker især at opmuntre til at læse i Bibelen i fællesskab med andre. Det kan man få masser af inspiration og gode idéer til på hjemmesiden: bibelglæde.dk.

Læs mere

»Byd de fremmede velkommen«

”Heshmat er en gave til os, fordi det gør noget godt ved os drenge i LMU, at vi sammen kan være noget for Heshmat.” Det siger Bjørn Nyborg, som mødte Heshmat på en tværkulturel sommerlejr. ”Det er godt for os at blive udfordret af de mange spørgsmål fra en ny kristen og tidligere muslim,” siger han.

Læs mere

»Brug for unge kristne uden for storbyerne«

Unge, der er færdige på gymnasiet, har en tendens til at klumpe sammen i universitetsbyerne.Men nu lyder der en udfordring fra frimenigheden RanderKirken til, at de tænker sig om, før de per automatik flytter til Aarhus eller København."Mange steder er LM-forsamlingen ikke vildt stor og vil have stor glæde af, at der kom unge til – både for LM's og for byens skyld, siger frimenighedens præst Peter Leif M. Hansen.

Læs mere

»Uddannelse til missionær?«

1 juli er ansøgningsfristen, hvis du vil læse teologi og mission på Dansk Bibel-Institut for – måske? – at blive missionær udsendt af LM. LM’ har nemlig en aktie i uddannelsen på DBI og tilskynder gerne unge mennesker, der henvender sig for at blive udsendt for LM, til at uddanne sig dér, hvis de ingen uddannelse har i forvejen. For nylig har LM antaget Samuel Kofoed-Nielsen og han hustru til en tjeneste i Peru. Han er uddannet på DBI. Ligesom en tredjedel af LM’s nuværende missionærer er det.

Læs mere

»Har du bøwl med djævelen?«

LMBU's ungeudvalg har i forbindelse med Bibelglæde2014 produceret en musikvideo.

Læs mere

»Missionsprojekt: Danmark«

Vi spreder evangeliet i verden, men måske er vi ved at miste det herhjemme? Antallet af kristne i Danmark er faldende, samtidig strømmer flygtninge til landet. Rekordmange mennesker har brug for vores hjælp både fysisk og åndeligt. Mennesker lige uden foran vores dør har brug for, at vi rækker dem evangeliet. Hvis ikke du og jeg fortæller dem om Jesus, så er der ingen der gør.

Læs mere