2018

»"Jesus unge soldater" - Nyt materiale til dig«

Så er der nyt bibelstudiemateriale til LMU'ere. Det er skrevet af Jonas Ægidius, der er børne- og ungdomsmedarbejder i Lindehøj Kirke. Og det er knytter op på en dokumentar på fire afsnit, vist på DR3 i foråret 2018. En dokumentar, hvor fire unge fortæller om deres tro på Jesus. De har forskellig baggrund, personlighed og perspektiv på tro og livet. Og de fortæller frimodigt om deres tanker, oplevelser, udfordringer, glæder og sætter også fokus på deres forhold til sig selv som kristen og andre mennesker – både kristne og ikke-kristne.

Læs mere

»Sport ledte Andrea til kristent fællesskab«

Kristne unge fra hele Bornholm inviterer deres venner med, når de hver fredag mødes til sport og hygge. ”For mig er det rigtig fedt at have nogen at være sammen med en fredag aften om andet end bare alkohol og fester. I LMU har jeg fået nogle dybere relationer og venner for livet.”

Læs mere

»Ny andagtsbog for præstations-ramte piger«

Færdigt arbejde. "Hvis bare jeg bliver lidt slankere eller lidt brunere eller lidt smukkere. Så bliver livet godt." Eller er det sådan det er? Kender du til den slags tanker? Er den pige, du ser i spejlet om morgenen tryg og selvsikker? Måske ikke, men jeg kan love dig, at Gud mener, at du er værdifuld og lige præcis, som du skal være!

Læs mere

»Skal du være volontør?«

Luthersk Missions volontørprogram hedder REACH!, og til sommer kan det være dig, der er rejst ud i verden som volontør! Ansøgningsfristen er d. 31. januar.

Læs mere

»Farvel til Louise«

I sin tid i LMU har Louise været hjernen bag en perlerække af succesfulde missionsprojekter, som hun har været koordinator for siden sin ansættelse i 2012. Siden 2016 har Louise desuden været ungdomskonsulent for Østdanmark.

Læs mere

»Hands Day og Tough Næs«

Ung Uge på Haderslev Næs var fyldt med aktivitet. Når der ikke var bibeltimer og lovsang, stod den bl.a. på diakoni og crossfit-løb. På Hands Day var omkring 150 unge ude og hjælpe folk i nabobyen Øsby. Man har gjort det i flere år, så når folk i byen får en flyer der tilbyder hjælp, er der mange der tager imod. Til Tough Næs, havde man valgt at lave et "crossfit løb". Der blev kravlet i sand, klatret over forhindringer, flyttet på dæk mm.

Læs mere
Ressourcer
Kontakt
  • Landsleder
  • Ivan Jakobsen
  • Foreningens adresse
  • Industrivænget 40,
  • 3400 Hillerød
  • 48207660
  • lmbu@lmbu.dk
Følg os