Lad os hjælpe

Der er mennesker i Danmark, som har brug for en særlig håndsrækning for at kunne holde jul. Dem vi gerne vil hjælpe.

LMBUs missionsprojekt 2022 er et fælles projekt for LM Kids, Between og LMU. Målet er at hjælpe trængte børn og voksne i Danmark med hjælp til at kunne fejre jul. Målet for indsamlingen er 600.000 kr. Med det beløb forventer vi at kunne hjælpe ca. 700 familier.

 

Hvorfor Danmark?

Vi behøver ikke rejse langt for at finde mennesker, der har brug for hjælp. I Danmark lever over 60.ooo børn i familier, der har svært ved at få råd til at fejre jul. De er vores medmennesker. 

Er det mission?

Diakoni og mission går hånd i hånd. Bibelen kalder os til begge dele – at hjælpe vores medmennesker, der har økonomiske problemer, og at række budskabet om Guds kærlighed og frelse. Jesus har sagt: ”Vær barmhjertige, som jeres fader er barmhjertig.” Den opfordring må naturligt give os syn for vores medmenneskers nød. 

 Et projekt for hele menigheden.

LMBU har et særligt fokus på det, der kan samle os på tværs af generationerne i vores menigheder. Projekt Julehjælp involverer alle aldersgrupper og er med til at skabe fællesskab på tværs af generationerne.

Hvordan kan vi være med?

Alle kan være med i missionsprojektet ved at sende penge til projektet og ved at bede for det. Man kan støtte som privatperson eller som børne/junior/teen-klub, LMU eller menighed. Desuden kan I melde jer til at stå for et arrangement, hvor I deler julehjælp ud i jeres lokalområde.