Indkaldelse til Landsgeneralforsamling

Indkaldelse til Landsgeneralforsamling.

Fredag d. 7. oktober kl. 19.00 afholder LMBU Landsgeneralforsamling i Aros kirkens lokaler på adressen: Oktobervej 61A, 8210 Aarhus. Alle er velkomne.

På landsgeneralforsamlingen skal vi gennemgå den dagsorden som LMBUs bestyrelsen sender ud inden for de kommende to uger.  Der vil være to punkter særligt skal have opmærksomhed på:

  1. Bestyrelsen fremsender, sammen med dagsordenen, et forsalg til reviderede vedtægter. Det skal behandles og sættes til afstemning
  2. Valg til bestyrelsen. Der er tre medlemmer på valg: Johanna Vævest Nymann Eriksen og Olai Birch (de modtager begge genvalg) og Stine Skov som ikke modtager genvalg. Kandidatforsalg kan fremsendes til Magnus Haahr Nielsen (se kontaktoplysninger nederst)

Landsgeneralforsamlingen afholdes ikke i sammenhæng med et lederkursus som der tidligere har været tradition for.  Bestyrelsen ønsker at flytte Lederkursus til foråret – derfor er denne generalforsamling flyttet til den 7. oktober 2022. På generalforsamlingen vil vi annoncere datoen for det kommende Lederkursus til foråret 2023.

Det vil blive muligt at følge Landsgeneralforsamlingen online på LMBU.dk – mere information om dette kommer sammen med dagsordenen der også vil blive sendt ud som mail.

Venlig hilsen
Magnus Haahr Nielsen
Formand
magnus.haahr.nielsen@gmail.com
Tlf. 51 30 16 46