Få en Tanzania-gæst

Få besøg i klubben, af én der selv har været i Tanzania. En som kan fortælle jer mere om landet, menneskene, dyrene og arbejdet i den kristne kirke, som I er med til at støtte.
Skriv eller ring direkte til den person herunder, I gerne vil have et besøg af. I må forvente at give gæsten kørepenge.

 

 

 

 

Lars Vesterbæk Schmidt - Midtjylland

Jeg er 26 år, gift med Miriam og er ved at uddanne mig til fysioterapeut og er uddannet Sergent fra forsvaret.
Efter gymnasiet var jeg volontør i Iringa i Tanzania, hvor og arbejdede i en bogbutik og kørte rundt i en stor del af Tanzania og solgt kristne bøger og bibler til bogbutikker og mennesker på gaden.
Jeg bor i Silkeborg og vil gerne besøge jeres klub hvis I holder til i det midtjyske.


Kontakt: 26 11 43 98

Paul Høeg -  Fyn (evt. Sønderjylland)

Jeg hedder Paul, er 58 år og bor på Fyn. I 2018/19 var jeg korttidsmissionær i Tanzania. Jeg var bl.a. på bogture rundt i landet, hvor vi solgte bibler og kristne bøger mm. Jeg besøger gerne klubber på Fyn (og evt. i Sønderjylland).

Kontakt: paul(at)fam-hoeg.dk eller 22 96 39 50

Nikolai Bach-Svendsen - Østjylland

Hej jeg hedder Nikolai og bor i Århus. Jeg er 23 år gammel og Tanzania har en særlig plads i mit liv. Det er nemlig sådan, at jeg har boet 10 år af mit liv i Tanzania. De første 9 år, var som lille dreng, hvor jeg gik i skole og spillede rigtig meget fodbold på gaden. Det sidste år var efter jeg blev student. Da rejste jeg et år til Tanzania for at være bogvolontør via Luthersk Mission. Tanzania har givet mig mange gode oplevelser, som jeg gerne vil komme og fortælle om.

Kontakt: nikolai.bach.svendsen(at)gmail.com

Erik Haahr Andersen - Sydjylland

Jeg hedder Erik, er 61 år og bor i Haderslev. Jeg er gift med Maja og vi har fire børn.
Vi rejste til Tanzania i 1985 og var der indtil 1999. Senere har jeg været i Tanzania igen i kortere perioder (2006-2009 og 2014–2016).
I Tanzania har jeg arbejdet særligt med evangelisation og været menighedspræst i nybruds-arbejde, hvor vi var de første missionær i området.
I sidste halvdel af 1990’erne var jeg byggeleder og stod for opførelsen af en bibelskole med landbrug til. Jeg havde også ansvaret for opstart af bibelskolen, og var desuden underviser på skolen.
Jeg besøger gerne klubber i det sydlige Danmark.

Kontakt: erik.haahr.andersen(at)gmail.com eller 61773043