Nyt om Between-festen!

Da de fleste klubber endnu ikke kan mødes indendørs, gennemføres Between-festen i en ændret version, hvor I kan sidde i hver jeres stue og deltage!

Corona epidemien har igen, igen ødelagt vores planer, og når I ikke kan samles i jeres klubber indendørs, tror vi ikke rigtig på den første tanke vi havde omkring en Between-fest.
Men det skal ikke stoppe os. Skal der være fest, så lad der være fest!
Så hold fast i krydset i kalenderen den 15. april kl. 19:00!
I stedet for at aflyse, har vi nemlig ændret lidt i formatet, så det er blevet superfleksibelt. Om I sidder sammen eller hver for sig er nu ligegyldigt. Alle kan være med!
Konceptet bliver lidt, som man kender det fra tv-programmet Versus. I stedet for at I skal udføre en masse opgaver live, så vil en række elever på Løgumkloster Efterskole lave skøre dyster og konkurrencer, og I skal så forsøge at forudsige resultatet. Konkurrencen - og de fede præmier - er altså stadig i spil.
Mellem konkurrencerne vil vi krydre showet med musik-indslag, en andagt og vi vil hilse på nogle af jer via en online forbindelse.
Showet bliver altså tilgængeligt for alle, uanset om man er tilmeldt eller ej. Men vi vil stadig gerne have en tilmelding til jn@lme.dk fra hver klub med et navn og en mailadresse på henholdsvis en leder og et klubmedlem, som vi må kontakte undervejs i showet.
Håber I vil være med til at sprede budskabet blandt jeres klubmedlemmer og ledere, og at vi kan samles en stor flok juniorer, teenagere og klubledere til en vaskeægte corona-sikker Between-fest 2021!