Online Between-fest!

LMBU inviterer i samarbejde med Løgumkloster Efterskole ALLE junior- og teenklubber til fest!

Synes I også at corona er total nedtur? Er I trætte af mundbind, håndsprit og afstand? Kunne I tænke jer bare at få lov at holde fest og hygge jer sammen?
Sådan har vi det også - så det har vi gjort noget ved!

LMBU vil i samarbejde med Løgumkloster Efterskole (LME) gerne invitere jer alle - ja, I hørte rigtigt: ALLE, junior- og teenklubber i HELE landet - til en fed lørdag med fællesskab, sjov, underholdning, fede præmier, lovsang og Jesus.

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 13. marts 2021 kl. 13:00 - ca. 15.

Sammen og online
Vi skal selvfølgelig overholde reglerne, så det hele kommer til at foregå online. I skal bare samles i jeres eget klub-lokale med et par computere eller telefoner med kamera og internetforbindelse. Husk noget lækkert og helst usundt, som I kan spise og drikke undervejs.

  • I vil få en række udfordringer eller opgaver som I skal løse, mens I filmer det på Skype/Facetime eller lignende.
  • I studiet på efterskolen vil vi levere underholdning og samle jeres videoer sammen og streame hele showet ud til jer, så I kan følge med i både jeres egne og andre junior/teenklubbers løsning af opgaverne.

Konkurrence
Vi konkurrerer om:

  • En kæmpe slik-kurv
  • En vandrepokal med jeres klubnavn indgraveret
  • En weekendlejr på LME med overnatning i shelters, kanotur, orienteringsløb og aktiveteter planlagt af skolens elever og personale.

Lovsang og andagt
Når vi er færdige, vil vi synge og spille noget lovsang, og elever fra LME's Fokus Kristendoms hold vil holde andagt for jer.

Vi håber, I har lyst til at være med til en anderledes fest for Juniorer og Teenagere.

Tilmelding