Gratis hæfte: Hjælp til at tale om seksualitet

Når klubberne må mødes igen, vil vi opmuntre til engang imellem at tage det svære emne op. Nyt materiale fra jegerkøn.dk rettet mod juniorklubber ønsker at åbne op for den gode snak om seksualitet og kønsidentitet.

Målet er at give klubledere sprog for og frimodighed til at tage disse vigtige emner op, så junioreren oplever det trygt og frit. 

Emnet er højaktuelt og vi har et ansvar for at udruste vores børn og unge til at møde verden med de aktuelle udfordringer, der er på området seksualitet og kønsidentitet. Vi vil gerne give klubledere sprog for Guds gode vilje for vores liv ift. seksualitet og kønsidentitet. Udgangspunktet er Bibelens vejledning i forhold til emnerne. 

Læs mere om materialet på jegerkøn.dk

Materialet kan hentes gratis her på LMBU's webshop.

Hent

Også for Børne- og Teenklubber, samt forældre

Der er også udviklet hæfter til Børne- og teenklubber, samt til forældre. "Jeg er køn - for børneklubber" er ligeledes gratis, mens de to andre kan bestilles for 50 kr. stk.

Bestil "Jeg er køn - for teenklubber" og "Jeg er køn - for forældre" på LMBU's webshop.

Jegerkøn.dk udgives sammen med Indre Missions Familiearbejde, Indre Missions Ungdom, Danmarks folkekirkelige søndagsskoler, Børne og UngdomsOase, AdamogEva.dk og Foreningen af Kristne Friskoler.