Kalender

10 juni - 11 juni - 2023 Sildestruplejren

Kyllingelejr på Sildestrup

Kyllingelejr på Sildestruplejren. På lejren er der mulighed for rigtig meget: Bibelfortælling, leg, kreativt, hygge, mad, saftevand, middagslur, snak, søde børn. SÅ HJERTELIG VELKOMMEN!!

Læs mere
Kyllingelejr på Sildestrup

17 juni - 18 juni - 2023 Virksund Kursuscenter

Kyllingelejr på Virksund

Så er det atter tid til Kyllingelejr på Virksund! Her kan du møde en masse andre glade og dejlige børn. Her skal vi sammen hygge, lege, lave kreative ting, og vi skal synge sange og høre om Jesus!

Læs mere
Kyllingelejr på Virksund

17 juni - 18 juni - 2023 Hemmet Strand

Sandkasselejr på Hemmet Strand

Giv de mindste børn en oplevelse af at komme på lejr. Du er selv med som forældre/bedsteforældre/barnets voksne. Der venter jer et døgn fuld af gode oplevelser og samvær med andre børn/ voksne. Der vil være bibelhistorie i øjenhøjde med de små og resten af tiden hygges, leges fortælles historie mm. Vær med i et godt og hyggeligt fællesskab hvor børnene er i fokus om dagen og de voksne er i fokus om aftenen.

Læs mere
Sandkasselejr på Hemmet Strand

17 juni - 18 juni - 2023 Hvidekilde

Minilejr på Hvidekilde

Kom med på Minilejr på HvideKilde. Vi glæder os rigtig meget til at afholde lejr og håber, at du kommer med. Husk, at du på minilejr skal have en voksen ledsager med på lejren. Lejren er for 3 år og indtil man er startet i skole.

Læs mere
Minilejr på Hvidekilde

24 juni - 27 juni - 2023 Sildestruplejren

Sommerlejr på Sildestrup

Børnelejr på Sildestruplejren er for dig som er mellem 7 og 10 år, eller skal i 1.-4. klasse. Lejren byder på glade sange og spændende historier fra bibelen. Leg, hobbyting, lejrbål, badning, fodbold, hoppeborg, lejrmad, slik, iskiosk og tid til hygge med nye og gamle venner.

Læs mere
Sommerlejr på Sildestrup

24 juni - 27 juni - 2023 Virksund Kursuscenter

Børnelejr på Virksund

Måske har du været på børnelejr før? Måske vil dette være din første gang? Uanset hvad bliver årets børnelejr en knald god start på sommerferien for dig! Vi skal gøre meget af det, vi plejer: Bibeltimer, godnatlæsning, vandkamp, Bau-wau, bålhygge, festaften, fodbold. Men vi finder også på noget nyt - det skriver vi dog ikke her. Kom hellere og vær med til børnelejr på Virksund, så får du at se!

Læs mere
Børnelejr på Virksund

24 juni - 26 juni - 2023 Hemmet Strand

Pigelejr på Hemmet Strand

Din Lejr - Pigelejr - Jubiiii så er der sommerlejr! Er du frisk på at møde piger fra andre byer og hygge med alt muligt kreativt, bibelen og sjovt, så glæder vi os til at være sammen med dig. For mission og missionslande skal det handle om, mere vil vi ikke røbe nu. Skynd dig at tilmelde dig.

Læs mere
Pigelejr på Hemmet Strand

24 juni - 27 juni - 2023 Hvidekilde

Børnelejr på Hvidekilde

Kom med på Børnelejr på HvideKilde. Vi glæder os rigtig meget til at afholde lejr og håber, at du kommer med. Aldersgruppen hedder 0.-3. klasse.

Læs mere
Børnelejr på Hvidekilde

25 juni - 27 juni - 2023 LM-Lejren Bornholm

Børnesommerlejr på Bornholm

25. - 27. juni 2023 På lejr kommer vi bl.a. til at lege, synge, spise, sove, hoppe og høre fra Bibelen Lejren er for dig der går ud af 0. - 3. klasse til sommer.

Læs mere
Børnesommerlejr på Bornholm

27 juni - 29 juni - 2023 Hemmet Strand

Drengelejr på Hemmet Strand

Hej alle friske drenge! Vi er SÅ klar til nogle sjove, skønne og dejlige lejr-dage sammen med lige netop dig. Vi skal lave en masse aktiviteter, boldspil og konkurrencer, spise en masse slik, og så skal vi høre om nogle seje fortællinger fra bibelen - og hvis der er nogle vandhunde med på lejren, skal I selvfølgelig også have lov at tage en dukkert i Ringkøbing Fjord. Så skynd dig at tilmelde dig dette års drengelejr – det bliver SÅ fedt! Hvis du har ønsker til, hvem du gerne vil sove sammen med, så skriv det i tilmeldingen, så vil vi prøve at opfylde dit ønske så vidt muligt. Vi glæder os til at se dig!

Læs mere
Drengelejr på Hemmet Strand

1 juli - 4 juli - 2023 Solbakken

Børnelejr på Solbakken

Velkommen til børnelejr på Solbakken. Lejren er for børn der starter i 1.-4. klasse efter sommerferien. Prisen er 350 kr.

Læs mere
Børnelejr på Solbakken

1 juli - 4 juli - 2023 Birkedal

Børnelejr på Birkedal

Så er det endelig blevet tid til børnelejr på Birkedal. Vi glæder os rigtig meget til at være sammen med dig, og inviter gerne alle dine venner med! Vi skal høre rigtig gode bibeltimer, lege en masse lege, spise slik, lege vandkamp og møde en masse nye og dejlige venner. Lejren er for dig som netop har afsluttet 0.-2. klasse.

Læs mere
Børnelejr på Birkedal

26 juli - 29 juli - 2023 Hvidekilde

Børnelejr på Hvidekilde (S4)

Kom med på Børnelejr på HvideKilde. Vi glæder os rigtig meget til at afholde lejr og håber, at du kommer med. Lejren er for dig som netop har gået i 0.-3. klasse.

Læs mere
Børnelejr på Hvidekilde (S4)

5 august - 6 august - 2023 Hvidekilde

Minilejr på Hvidekilde (S6)

Kom med på Minilejr på HvideKilde. Vi glæder os rigtig meget til at afholde lejr og håber, at du kommer med. Lejren er fra 3 år til man er startet i skole.

Læs mere
Minilejr på Hvidekilde (S6)

12 august - 13 august - 2023 Solbakken

Småbørnslejr på Solbakken

Velkommen til småbørnslejr på Solbakken. Lejren er for børn fra 3-7 år og koster 150 kr.

Læs mere
Småbørnslejr på Solbakken

16 oktober - 18 oktober - 2023 Virksund Kursuscenter

Bedsteforældrelejr på Virksund

Tag barnebarn/-børn (5-12 år) med på et spændende ophold på Virksund Kursuscenter i efterårsferien.

Læs mere
Bedsteforældrelejr på Virksund