Få besøg af en fortæller

Få besøg i klubben, af én der selv har været eller arbejdet i Tanzania. En som kan fortælle jer mere om landet, menneskene, dyrene og arbejdet i den kristne kirke, som I er med til at støtte.
Tag kontakt og aftal nærmere med en af de frivillige, som stiller sig til rådighed her. I må forvente at give fortælleren kørepenge. Skriv eller ring direkte til den person, I gerne vil have et besøg af.

 

 

 

Susanne Lubago 

Jeg hedder Susanne og er 51 år og mor til 3 børn på hhv. 17, 19 og 23 år. For 30 år siden var jeg volontør i Tanzania første gang og vi har været der utallige gange siden. Min mand kommer fra Tanzania og jeg taler kiswahili. I efteråret 2019 var jeg en måned i Tanzania og mødte alle DLM-missionærerne og kender til deres arbejde. Jeg har et bredt kendskab til kulturen og brænder for mission og kommer gerne i jeres børneklub og fortæller mere.

Kontakt: susannelubago(at)yahoo.com

Rebekka Hauge Breum

Jeg hedder Rebekka og er 22 år. Jeg har boet tre mdr. i Tanzania, hvor jeg hjalp til med at give fattige børn adgang til god skolegang og legede og hyggede med børnene på skolen, samt var pædagogisk støtte i undervisningen i børnehaveklassen.

Kontakt: rebekka.br.m(at)gmail.com
+45 27 85 30 48

Johanna Lund Larsen

Hej jeg hedder Johanna Lund Larsen. Jeg har været volontør i Kiabakari. Jeg kan kontaktes på telefon: 29 17 12 67 med henblik på, at finde en dag, jeg kan komme på besøg i jeres klub/børnekirke, for at fortælle fra Tanzania.

Kontakt: + 45 29 17 12 67