Alle

»Frisk luft og Bibelløb«

Her er en idé til at afhjælpe to udfordringer, mange børnefamilier oplever lige nu. Børnene bruger masser af timer inde foran skærmen i hjemmeskolen, og bruger meget lidt tid på aktiviteter, hvor Bibelen er indblandet.

Læs mere

»Temboline kan give glæde i januar«

Missionsprojektet i Kids er stadig i fuld gang, men det er vores klubber desværre ikke. Her er en idé til, hvordan du kan få klubbørnene på banen igen mht. projektet, selv om I ikke fysisk afholder klub.

Læs mere

»Afhold Bibel-terrænløb«

Savner du også at kunne gøre noget for dine klubbørn? Hvad med at afholde et bibel-terrænløb for barnet sammen med sin familie? Synes du det er en god ide, så læs med her.

Læs mere

»Turner og Janne de næste 8 søndage«

De næste 8 søndage kan du holde børnetime sammen med Turner og Janne. Første afsnit i morgen d. 10. januar, handler om drømmeren Josef

Læs mere

»Tanketid - en vlog fra LM Kids«

Ny inspiration ind i vores arbejde med børnene - hvem vil ikke gerne have det? Tanketid er tænkt som dette. Tid til optankning – tid til eftertanke – tid til nye tanker

Læs mere

»Udendørs aktiviteter«

Det er blevet sommer, og vi må gerne mødes igen :) Og minsandten om ikke LM Kids har idéer parat, til gode udendørs aktiviteter? Jo da.

Læs mere

»Nyt Bibelbrætspil«

Nu kan du udforske Bibelen sammen med dine børn, ved at se på, hvordan sten indgår på forskellig vis i Bibelen. LMBU har selv udviklet brætspillet.

Læs mere

»Både Gumle og Turner til hjemmeramte«

Selv om vi ikke mødes i Kids rundt omkring i landet, så er der stadig muligheder for gode møder. Nu foregår det bare online. Her er to tilbud.

Læs mere

»Sanghæfte med bibelvers«

LM Kids vil gerne lave et nyt sanghæfte til LM-Kids klubberne, hvor teksten i sangene er bibelvers. Har du idéer til bibelvers og/eller komponister?

Læs mere

»Vigtigt forældrebrev«

I LMBU har vi skrevet et forældrebrev til forældre med børn i børne-, junior- og teenklubber. Vi har brug for ledere rundt omkring, til at hjælpe med at sende dette forældrebrev med børnene hjem. Sagen er nemlig den, at I kan hjælpe LMBU med at få 900.000kr. mere i støtte hvert år. Det kan I gøre ved at sikre, at jeres børn er medlemmer, enten af klubben barnet er i, hvis denne er en lokalforening. Eller ved at blive medlem af landsforeningen.

Læs mere

»Julekalender fra LM Kids«

Glæd dig til december! Vi lancerer en ny video-julekalender med dukken Gumle om det centrale i julen. Nu nærmer tiden sig for godter, guirlander og flettede julehjerter og dermed højsæson for at krybe sammen hele familien i sofaen og se et afsnit julekalender. Og man kan godt glæde sig – for i år kommer det nemlig til at handle om selve julens budskab og grunden til, at vi fejrer jul.

Læs mere

»Ideer til klubprogrammet«

Har I fået programmet for 19/20 fuldstændig på plads? Ellers er der en idé her. Nogle klubber vælger at lægge program efter de kommende temaer i bladet Komfrit. Hvert nummer har en bibelhistorie, en opgave og noget kreativt, som man kan lave sammen i klubben.

Læs mere

»Vi har givet en legeplads!!«

I 2016-17 samlede vi ind til en legeplads, som skulle bygges på et lejrsted i Peru. Her arrangerer Norsk Luthersk Misjonssamband lejre for børn og unge, hvor de har mulighed for at lære Jesus at kende, men hvor de også dyrker sport, bader og leger. De manglede bare en legeplads - det gør de så ikke længere.

Læs mere

»Projekt "Børn i Pluralismen"«

Hvad har børn/juniorer/teenagere brug for fra en forælder eller leder midt i 2018? Projekt "Børn i Pluralismen" handler om netop det! Hvordan sætter man sunde rammer for dannelsen af en kristen identitet, hos et barn der vokser op i pluralismen? Det har LMBU i et samarbejde med bl.a. Kristent Pædagogisk Institut (KPI) sat fokus på, i projekt "Børn i pluralismen". En video giver overblik over de ressourcer projektet stiller til rådighed. Der er en masse guldkorn til dig...

Læs mere

»Køb påske-cd til særlig påskepris«

Nu kan LM Kids' klubber købe påske-CD'en "En fantastisk påske" til nedsat pris. Men skynd jer, for der er begrænset antal!

Læs mere

»Resultater af Peru-indsamling«

Den lutherske kirke i Peru ejer og driver et lejrsted, der hedder Campel. Lejren bliver meget brugt til både børne- og teenagelejre, hvor Jesus som frelser er i centrum. Men et rigtigt lejrsted skal også have en ordentlig legeplads, og dette hjælper LM Kids helt konkret med at finansiere.

Læs mere

»Legeplads i Peru«

I Peru er det vinter lige nu og folk må arbejde inden for. Derfor arbejdes der i øjeblikket indendøre på lejren Campel, blandt andet med at istandsætte køkkenet. Når det bliver forår, og det gør det i oktober, så går de i gang igen med legepladsen, så den kan blive klar til sommerens lejre, der ligger i Januar.

Læs mere

»Hvad er dine visioner for LM Kids?«

I LMBU ønsker vi at bruge vores kræfter og tid bedst muligt, så evangeliet kan nå til så mange som muligt. Derfor vil vi gerne høre, hvad du mener, vi skal satse på de næste 5 år – hvad skal være LMBUs vision frem mod 2021? Send din mening til landsbestyrelsen og vær med til at sætte dit præg på LM's arbejde blandt børn og unge.

Læs mere

»Samarbejde mellem LMBU og Gospel-Kids«

LMBU's landsleder Lars Larsen har sammen med musikkonsulent Christian Engmark underskrevet aftalen, der skal fremme musikarbejdet for børn i LM. Idéen er simpel: "Der er jo ingen grund til at opfinde den dybe tallerken, når der findes et rigtig godt materiale." Sådan forklarer LMBU's landsleder, Lars Larsen, hvorfor man i LMBU og LM-Musik har valgt at blive samarbejdspartnere med Gospel-Kids.

Læs mere

»Start et børnebibliotek«

Hvad med at starte jeres eget børnebibliotek af kristne bøger i børneklubben? Det handler om, at der ligger store muligheder i at give børn bøger med hjem, der handler om Gud. Bøgerne kan de læse/få læst op som godnathistorier derhjemme og på den måde høre endnu mere om Guds store kærlighed.

Læs mere

»Landsmøde i børnehøjde«

LM's landsmøde er for hele LM-familien, og derfor er landsmødet selvfølgelig også for børn. Der er lagt i støbeskeen til et brag af et landsmøde for børnene. Fredag formiddag skal der være børnemøde med Bibelen for Banditter, og lørdag formiddag er der stor børnelovsangsfest med musikkonsulent Simon Bartholdy. Her skal vi bl.a. lære børnenes helt egen landsmødesang, som vi lørdag aften skal synge for ALLE! Vi skal bruge både stemmen og kroppen.

Læs mere

»Bibel billedkunst«

Man kan lave seje billeder med motiver fra Bibelen. I USA er det populært at lave bibelske tegninger i sin bibel, der passer til det sted, hvor man har malet det. Her er et link, hvor du kan se, hvordan du kan lave et flot billede. Find noget fra Bibelen, du vil lave. Du skal bruge papir, pap, sort tush, kniv/saks og maling.

Læs mere

»Idéer til jul i børnehøjde«

Julen nærmer sig med hastige skridt, og der er helt sikkert allerede nu gang i juleforberedelserne rundt i klubber og kirker. Måske er I allerede fulde af idéer, men måske mangler I noget...

Læs mere

»Tekstsystem 1 kan nu downloades frit«

Nu kan du frit hente alt materialet fra Tekstsystem 1. Selve bogen er udsolgt.​

Læs mere

»Chamrong fra Cambodja«

Så er her lidt nyt materiale til missionsprojektet - en ny video om drengen Chamrong fra Cambodja. Han viser bl.a., hvor han bor og hvor han går i børnekirke. Videoen er med dansk tale og kan vises i klubben.

Læs mere

»Bibelen for banditter«

Så er der godt nyt til alle børn og deres forældre! Bibelen for Banditter er en gratis app til iPad, som LM-Kids har været med til at finansiere udviklingen af, og nu kan alle med iPad gratis downloade og bruge app'en. I app'en finder du udvalgte bibelhistorier, som bliver formidlet til børn. Alle historierne er indtalt af skuespiller Lars Thiesgaard, som har lagt stemme til et væld af tegnefilm, bl.a. som Grisling fra Peter Plys og Pumba fra Løvernes Konge. App'en er let og overskueligt lavet, sådan at børnene selv vil kunne navigere rundt i historierne.

Læs mere

»Ørenlyd i en larmende verden«

Har I svært ved at skære jer igennem lydmuren i klubben? Så er der hjælp at hente fra Kristent Pædagogisk Institut, som har udgivet et hæfte med gode råd.

Læs mere