Frisk luft og Bibelløb

Her er en idé til at afhjælpe to udfordringer, mange børnefamilier oplever lige nu. Børnene bruger masser af timer inde foran skærmen i hjemmeskolen, og bruger meget lidt tid på aktiviteter, hvor Bibelen er indblandet.

Med app'en Woop kan du sende familier eller store børn ud på Bibelløb i naturen, uden at skulle indhente tilladelse til at lægge poster ud. Posterne hænger nemlig bare på kortet i app'en, men skal opsøges fysisk, før de kan løses. 

På den måde kan du lave et løb med præcis det indhold, du ønsker. Det kan være spørgsmål til næste søndags bibeltekst, eller den sang eller tekst du ønsker, at de skal opmuntres med i denne tid. Eller du kan evt.  stjæle posterne fra Bibelræs. Løbet kan samtidig arrangeres præcis dér, hvor du ønsker. Det kunne f.eks. starte uden for missionshuset eller kirken.

I app'en kan alle lave et løb. Det betyder også, at du kan udfordre familierne eller juniorer/teenagere til at lave løb til hinanden. Eller I kan lave et løb som henvender sig til ikke-kirkevante. Mulighederne er mange :)

Find app'en der hvor du ellers henter apps. Måske kan du bruge dette link til android, eller dette til iphone. Den er udviklet af Spejderne.