Ørenlyd i en larmende verden

Har I svært ved at skære jer igennem lydmuren i klubben? Så er der hjælp at hente fra Kristent Pædagogisk Institut, som har udgivet et hæfte med gode råd.

Følgende er et uddrag fra hæftet:

"Vi lever i en tid, hvor vi omgives af larm. Larm fra mobilen, i-paden, facebook og twitter, der hele ti den minder os om, at vi er på og med. Larm i lokalet, larm fra trafikken, larm fra snakkende mødedeltagere. Vi har et højt støjniveau. Det kommer også indefra. ”Larm” fra uopgjorte skænderier, mobning i klassen, mors sygdom, tantes skilsmisse osv. De mange former for larm gør, at det er svært at skabe ørenlyd. Både for dem, der skal tale, og for dem, der skal lytte. Vi kan skabe larm for hinanden, men vi kan også formindske støjniveauet. Noget larm kan standses, andet må vi bare leve med. Vi kan ikke stå af, men vi må alligevel
forsøge at få larmen under kontrol. Det gælder også de børn, juniorer og teenagere (herefter kaldet børn), som vi har i klubben i kirken, missionshuset eller et tredje sted. Men hvad kan vi gøre for at mindske larmen og skabe de bedste vilkår for børn og ledere?"

Læs hele hæftet her.