Indsamlingsaften

Denne side er for dig, der står for at arrangere en indsamlingsaften i din LMU eller indsamling til missionsprojektet generelt. Her finder du nogle idéer, som du frit kan vælge og vrage imellem. God fornøjelse!

 

Auktion

Det er altid et hit at afholde en auktion. Bed på forhånd de andre i LMU'en om at medbringe noget, som man kan byde på. Det kan være fysiske ting såsom en pose hjemmebagte muffins, en gammel blokfløjte eller et billede, man selv har malet i 3. klasse. Det kan også værer tjenester/oplevelser, som f.eks. en bilvask, en middag for fire eller en cykellapning. Kun fantasien sætter grænser! Det kan evt. være anonymt, så man ikke ved, hvem der udbyder de forskellige ting. På den måde kan det være, man får set noget til de personer i LMU'en, man ikke normalt hænger ud med, så det er jo win win! 

 

Konkurrencer

Opstil forskellige konkurrencer i rummet, som man kan betale for at deltage i. Det kan f.eks. være en 10'er for at spille en FIFA-kamp eller for 3 stk. bolde til at vælte et tårn af dåser. Det kan også være, man betaler en 20'er for at være med i et brætspil/quiz af en art, hvor vinderen får en lille præmie. En anden mulighed er, at man betaler en 5'er pr. gæt på, hvor mange M&Ms eller sten, der er i et gennemsigtigt glas eller noget i den stil. Lav gerne 5-10 forskellige konkurrencer, afhængig af, hvor mange I er i LMU'en. På den måde står man ikke i kø ved konkurrencerne og kan nå lidt af hvert på den tid, der er sat af til det. 

 

Sponsorløb 

Sponsorløbet kan både foregå i løbet af aftenen eller strække sig over en given tidsperiode. Find en udfordring, du vil give dig selv, som folk kan sponsorere. Det kan f.eks. være

  • Antal armbøjninger på 1 minut
  • Antal sider læst i en bog på 30 minutter
  • Antal skumfiduser, der kan være i munden
  • Antal sekunder, du kan gå på hænder
  • Antal kartofler skrællet på 10 minutter
  • Osv...

 

Flødebolleræs

En konkret form for sponsorløb, hvor et par stykker fra LMU'en udfordres forinden til at deltage i flødebolleræset. De 3-4 personer skal i løbet af aftenen forsøge at skaffe sig sponsorer, som sponsorerer dem pr. flødebolle, de får spist på 5 minutter. Den af personerne, der vinder, kan evt. få en lille præmie (hvad med endnu en bakke flødeboller?) Husk at købe godt med flødeboller, for man kan blive overrasket over det antal, nogle kan få ned på 5 minutter. Hvis der er nogen tilovers, kan de jo sælges efterfølgende.

 

Overdådigt kagebord

Hvem kan sige nej til en chokolademuffin med hindbærfrosting eller et kæmpe stykke lagkage? Få nogle fra LMU'en til at bage nogle lækre kager, der kan sælges for 5-10 kr. for et stykke. Det kan også være andre snacks som popcorn, bland selv slik eller kakao med flødeskum. Sælg kagerne/snacksene i løbet af hele aftenen og ikke kun til kaffen efterfølgende - så kan man altid købe sig selv en trøstepræmie, hvis man taber alle konkurrencerne.

 

Besøg af missionsprojektleder

Hvis I ønsker hjælp i forbindelse med at afholde en indsamlingsaften i jeres LMU, kan I kontakte mig, Ester Dam-Larsen, her. Jeg er leder af missionsprojektet og giver gerne tips og idéer eller kommer ud til LMU'en for at fortælle om projektet, såfremt dette kan lade sig gøre i forhold til både jeres og min kalender. Kontakt mig gerne i god tid.

 

Del jeres oplevelse

Jeg hører meget gerne om de gode idéer, I har i jeres LMU, så andre også kan gøre brug af dem. Skriv til ester(at)lmbu.dk.

 

PowerPoint

Via dette link finder du en PowerPoint, der handler om Missionsprojektet 2021 i Tanzania. Denne kan du frit gøre brug af for at informere din LMU om, hvad projektet handler om, og hvad pengene går til.