Hvad er LMU?

 

Hvad står LMU for?

Forkortelsen LMU står for Luthersk Missions Ungdom, men alle unge kalder det bare for LMU. Det er lidt hurtigere, lidt nemmere og bare lidt mere lækkert. Vi håber, at du bliver så nysgerrig på, hvad LMU er, at du vil prøve at starte i en LMU nær dig!

Hvad tror LMU på?

Siden 1921 har LMU været til og er drevet af frivillige, der også bestemmer, hvordan programmet ser ud for et år. Programmet for LMU-foreningerne landet over kan se lidt forskellige ud, men fælles for dem alle er, at Jesus er en central del af fællesskabet, da LMU deler samme trosoverbevisning som LM (Luthersk Mission), at Jesus er vores frelser og ham vil vi lære at kende, tjene og elske. Derfor vil der på programmet være bibeltimer, forkyndelse, bibelstudie, lovsang, bøn og andet åndeligt indhold. 

Hvad er LMU for noget?

LMU er et ungdomsfællesskab, hvor unge typisk mødes én gang i ugen lokalt for at være sammen med hinanden og for at høre om Jesus. LMU er en del af LMBU (Luthersk Missions Børn & Unge) og LM (Luthersk Mission). LMU har mere end 1000 medlemmer fordelt over hele landet i 28 forskellige foreninger; fra Løgumkloster til Holstebro og Esbjerg til Bornholm. LMU er altså et lokalt fællesskab i de forskellige byer, men også et nationalt fællesskab, fordi LMU også arrangerer større arrangementer, hvor alle i LMU har mulighed for at mødes på kryds og tværs. Vi vil meget gerne byde dig velkommen i fællesskabet!

Kom med i fællesskabet!

LMU er et åbent fællesskab for alle og enhver. Måske er du nysgerrig på, hvad det vil sige at tro på Gud? Det kan også være, at du søger et fællesskab at være med i? Uanset, hvem du er, så er du VELKOMMEN! Du behøves ikke at være medlem af foreningen for at være med. Du kan finde din nærmeste LMU-forening ved at klikke dig ind på vores kort lige her!

Ressourcer
Kontakt
  • Landsleder
  • Ivan Jakobsen
  • Foreningens adresse
  • Industrivænget 40,
  • 3400 Hillerød
  • 48207660
  • lmbu@lmbu.dk
Følg os