Værsgo’: Her er en LMU-aften

Hvordan får man LMU’ere til at snakke om, hvad Jesus betyder for dem? Man laver et oplæg på video, og sender det ud til dem.

Det er LMU’s arbejdsudvalg, der står bag oplægget, ”For mig betyder Jesus…” De er nemlig enige om, at det er et vildt vigtigt emne. Miriam Dysager fra udvalget fortæller: ”Vi havde en afstemning om, hvilket emne vi ville sætte fokus på i LMU – og det her var topscoreren. Det er vildt godt at kunne sætte ord på éns tro, fordi vi jo ønsker at kunne fortælle mennesker om den vigtigste person, de nogensinde kommer til at møde: Jesus.”

Videoen ér mødeleder
Markus fra udvalget fungerer som mødeleder på videoen. Han guider jer igennem en LMU-aften, hvor I får sat ord på, hvad Jesus betyder for jer. Det er altså ret nemt. Det er bare at smække den op på skærmen, og være klar til at pause videoen, de gange Markus beder jer om at snakke om et spørgsmål i grupper.

På Mission19 fik alle foreninger et usb-stik med videoen. Og nu er den også lagt på Youtube, så den bare ligger klar, hvis en taler bliver syg eller melder fra. Sæt videoen på, og bliv ledt igennem en fantastisk LMU aften.

Om arbejdsudvalget

Læs mere
Udvalget består af 5 LMU’ere fra forskellige dele af landet, samt Steffen Birkmose der er konsulent i Syddanmark. Deres opgave er at sætte fokus på de områder, som de oplever at LMU trænger til på landsplan.

Se arbejdsudvalget her.