LMU lancerer ny podcast

Den femte januar sendte LMU det første afsnit af Brødrene Brandes Bibel i æteren. Podcasten vil hjælpe til at gøre Bibelens bøger lettere tilgængelige. Både ved at dele brødrenes begejstring over Bibelen, og igennem deres undersøgende samtale om temaer og afsnit.

Tanken er at gennemgå de Bibelske bøger enkeltvis - en episode pr. bog. Målet er ikke at sige alt, hvad der kan siges om skriftet, men nærmere at give en kort indføring.

Podcasten er opstået i et samspil mellem brødrene Niels Ettrup Brande og Emil Kjær Brande. De to kalder sig Bibelglade. Storebror Niels har sin baggrund i journalistikken, og er programmets fremdrift, mens lillebror Emil har sin baggrund i teologien, og spiller ind med det lidt tungere og nørdede indhold.

Podcasten udkommer hver tirsdag, og er startet ved De Tolv Små Profeter. Det betyder, at du kan finde et afsnit om ugen, hver uge indtil uge 12. Hvad der sker derefter ligger ikke fast endnu, men håbet er, at de kan lave endnu mere indhold.

Brug podcasten til din opvask, din løbetur eller måske til et ugentligt selvstudium med Bibelen. Du kan følge podcasten på Facebooksiden ”Brødrene Brandes Bibel”, og finde den på både Itunes, Spotify og hvor du ellers plejer at finde dine podcasts. 

Du kan se LMBU's podcasts her.