Parforhold og singleliv

»Kristen på dating-apps«

Datingsider- og apps fylder mere og mere i datinglandskabet, også blandt kristne. Hvordan forener man dating og kristenliv? Skal din kristne identitet gøre en forskel i det spil?

Læs mere

»Kaffedate -> ægteskab?«

Hvordan får kristne unge skabt en kultur, hvor det at tage en kop kaffe med én af det modsatte køn ikke med det samme betyder forventninger om ægteskab og børn? Vi spurgte nogle deltagere på Mission19 om deres synspunkter.

Læs mere

»Stadig single«

Hvis du er single, kender du måske til at tænke: ”Har mit liv først værdi, når jeg bliver gift? Har jeg først værdi, når jeg bliver gift?” Tit kan jeg selv komme til at tænke sådan, selvom jeg ved, at svaret på begge spørgsmål er Nej!

Læs mere

»Tilgivelse i parforholdet«

Må den, jeg elsker, svigte? Det undgår vi nok ikke at opleve. Kunsten er at kunne genoprette tilliden. Er svigtet stort, kan en kompensation være et redskab i processen.

Læs mere

»At have Gud med i parforholdet«

Det føles ikke altid naturligt at holde andagt med kæresten/ægtefælden. Vanen er svær at få i gang. Men hvorfor er det overhovedet nødvendigt? Og hvordan gør man det? Få nogle gode råd.

Læs mere

»Når kæresten ikke deler din tro«

Denne artikel er for dig, som er kristen, og er på vej til at få eller har en kæreste, der ikke er kristen. Måske er du i tvivl om jeres forhold kan holde, og om I har en fremtid sammen. Det kan jeg ikke svare dig på, men jeg har spurgt to unge om at dele deres erfaringer med at være i et forhold, hvor kun den ene er kristen.

Læs mere