Nyt materiale til teenklubber og forældre

Nyt materiale fra jegerkøn.dk rettet mod teenklubber og forældre ønsker at åbne op for den gode snak om seksualitet og kønsidentitet. Målet er at give klubledere og forældre sprog for og frimodighed til at tage disse vigtige emner op, så teenageren oplever det trygt og frit. 

Emnet er højaktuelt og vi har et ansvar for at udruste vores børn og unge til at møde verden med de aktuelle udfordringer, der er på området seksualitet og kønsidentitet. Vi vil gerne give klubledere og forældre sprog for Guds gode vilje for vores liv ift. seksualitet og kønsidentitet. 

Vi er en generation, som selv skal lægge de fliser, vi skal gå på – den tidligere generation havde ikke et sprog for seksualitet, som vi kan føre videre. Det sprog skal vi have skabt nu. Udgangspunktet er Bibelens vejledning i forhold til emnerne. 

Læs mere om materialet på jegerkøn.dk

Bestil "Jeg er køn - for teenklubber" og "Jeg er køn - for forældre" på LMBU's webshop.

Der er også materiale undervejs til børne- og juniorklubber.

Jegerkøn.dk udgives sammen med Indre Missions Familiearbejde, Indre Missions Ungdom, Danmarks folkekirkelige søndagsskoler, Børne og UngdomsOase, AdamogEva.dk og Foreningen af Kristne Friskoler.

Bestil

Om Jeg er køn - for forældre Læs mere
Forældreudgaven er opbygget, så I kan bruge den til inspiration i det enkelte hjem eller i en lille gruppe af forældre. Hvert afsnit er bygget op med: Intro, Lyt til Gud, Voksenrefleksion og Familieaktiviteter.
Om Jeg er køn - for teenklubber Læs mere
Udgaven til teenklubber er lavet som et hæfte, du kan bruge som forberedelse til klubaftenen. Hvert afsnit er opbygget med: Intro, Icebreaker, Bibeloplæg og Samtaleoplæg. Derudover er der et online bilagsmateriale med forslag til aktiviteter til de enkelte oplæg. Materialet er henvendt til dig, der er leder i teenklubben.