Landsteltlejr - Venner for livet

Find teltet frem, hold brændet tørt - og husk din Bibel. Landsteltlejr 2018 kan skimtes i horisonten, og det bliver det perfekte sted at få venner for livet.

D. 25-27. maj 2018 slås teltdugen op for LM Betweens store Landsteltlejr på Næsbycentret.

Landsteltlejr er en oplevelse for livet: Mange aktiviteter, og altid under åben himmel. Ømme fødder på vilde ture i en helt fantastisk natur. Hjemmelavet mad over bål, og med en krydret smag af røg. Megameget hygge sammen med din egen juniorklub og sammen med andre juniorklubber fra hele landet. Sang og musik så jorden og teltdugen den ryster. Møde med JESUS, vennen over alle andre venner.

Celina og Rebekka fra Stubbekøbing Juniorklub siger om Landsteltlejr:

Vi er to piger, der elsker landsteltlejr. Det er en superfed oplevelse, fordi der er sjov overalt, telt-hygge, bål-mad, fed stemning og du er altid aktiv. Når vi mødes i det store telt, er der spændende bibeltimer, lejrhygge, og det fedeste er, når vi giver den gas med bandet. Vi synes helt klart, du skal tage din klub med på landsteltlejr! Det bliver en fantastisk oplevelse, og vi glæder os til, at fejre den sammen med lige præcis DIG og din klub!"

Der bliver først åbnet for tilmelding til april, men allerede nu kan jeres klub begynde at forberede jer på lejren. På LM Betweens hjemmeside kan I læse meget mere om Landsteltlejr, og hvordan i kan forberede jer, så I kan få den fedeste lejr i historien.